Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozzam ezt szoba neki, mit kene tennem? 19/F
A baratnom telefonjan talaltam nemreg egy videot ahol egy csavo maszirozza a baratnom melleit egy furdokadban, ugy hogy kozben a melle teljesen ki van kenve csokival..
A baratnom meg elvezi kozben, es neha a csavo a baratnom arcaba fel tolja a melleit es az is csokis lesz. A videon nincs teljesen meztelenul a baratnom, csak felig, alul bikini also van rajta, es mikor megprobalt oda hozza nyulni a csavo, a baratnom nem hagyta neki es mondta h “ne azt legyszi ne, tenyleg nem fogom levenni..”
Ezek utan még tejjel ontotte le a testét a baratnomnek, foleg a mellenel.
Meg akarom kerdezni tole h ez micsoda, de nem akarom hogy veszekedes legyen belole, normalisan szeretnem megbeszelni. Szerintetek hogy kezdjek neki?
Egyebkent mivel a bugyijat se hagyta levenni a vidiben, abban sem vagyok biztos h lefekudtek, de azert nagy eselyt latok ra h ezek utan kesobb beadta a derekat..
Fogok tudni meg videokat talalni errol valoszinu, ma at jon majd es megprobalom megnezni van-e tobb vidije, ahol esetleg mar beadta a derekat, stb. Ha ezt megprobaltam, azutan fogom megbeszelni vele.
Mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!