Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire gáz, ha ennyi idősen, szűz lányt is keresek?
#8:
Téged ki a büdös framc kérdezett???
Egyébként nem gáz,de ha nincs pénzed,akkor elég nehéz lesz így partnert találni,mert a legtöbb normális fiatal lányt meg nem a te korosztályod érdekli,a szüzességüket meg pláne nem egy 30+évessel akarják elveszteni.
Persze vannak kivételek...
8-as vagyok
Te ki a fszom vagy, hogy beszólogatsz itt? És pláne honnan tudod, hogy ki kivel és hány évesen akarja a szüzességét elveszíteni?
#13:
Tudod azért szóltam be,mert nagyon unom már hogy az ilyen kérdések alatt a válaszok fele nem is válasz,csak önreklámozás. Úgysem fogsz itt partnert találni,teljesen felesleges...
Amugy én csak azt mondtam,amit tapasztalok,azt is hozzátettem,hogy nyilván ez nem vonatkozik mindenkire,de a többség nem 30+-os pasival akarja kezdeni.
Nekem ez egyaltalán nem fáj,en csak azt irtam hogy a lanyok nagy része nem ezt akarja.
Persze nimcs ezzel semmi baj,de nem ez az atlagos hozzáállás.
Egyébként 25 évesen már nyilván nem akkora dolog az a korkülönbség,de a kérdező tinikre gerjed,közel 20 év korkülönbséggel...nyilvan 17-18évesen még a LEGTÖBB lányt zavarja az ekkora korkülönbség.
Ha normálisan végigolvasnátok amit írtam,nem itt cseszegetnétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!