Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom belém élvezett el. Semmilyen védekezés nem történt. Ilyenkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
2020. febr. 29. 13:42
21/33 anonim válasza:
Elég gyökér a csávó. Szerencsére sikerült megoldani. Ezért jobb a szopás, abból nem lesz gyerek ;)
Egyébként naptár módszerrel lehetne így is csinálni de az necces lehet ha nem tudod mit csinálsz. Mi a barátnőmmel évekig csináltuk úgy és nem lett gond.
22/33 A kérdező kommentje:
Pontot tettem az ügy végére.Dobtam a csávót.De majd meg szakad a szivem.
2020. márc. 1. 07:42
23/33 anonim válasza:
Hidd el, életed egyik legjobb döntését hoztad!
Ez a pasi nem érdemelt meg téged.
24/33 anonim válasza:
Jól döntöttél, ne hagyd, hogy esetleg visszakönyörögje magát. Ha ennyire felelőtlen és aljas is, hogy még ki is röhög, eskü én elterjeszteném róla az igazságot, hogy mire képes.
25/33 A kérdező kommentje:
Mit csináljak nagyon könyörög,hogy fogadjam vissza?
2020. márc. 1. 16:24
26/33 A kérdező kommentje:
Állandóan írogat,hogy többet nem csinál ilyet,fogadkozik,hogy szeret nem tud nélkülem élni.Most mi legyen?
2020. márc. 1. 16:26
27/33 anonim válasza:
Nézd: ez a pasi lefektetett, felelőtlenül beléd élvezett, hozzád dobott 5000 Ft-t, de már plusz 1500-at nem értél meg neki! Kispályás csóringer fikamatyi!
Még attól se ájulj el, ha esetleg ki akarná fizetni a Nagyidnak a kölcsönkért pénzt!
Nem egy értékes darab!
De ha nem tudsz nélküle élni, akkor az már a te dolgod...
28/33 anonim válasza:
Hát mérlegelni kell, mert ha tényleg csak egyszeri eset volt akkor fogadd vissza, mert te is szereted, csak ne történjen ilyen megint
29/33 A kérdező kommentje:
Voltak ezen kívül sok más gondjaink is,ez csak hab volt a tortán.A nagyim is azt mondja,hogy hagyjam ott a fenébe.Biztat,hogy lesz nekem jobb is.A szüleimnek meg nem merem elmondani a történteket.
2020. márc. 1. 18:36
30/33 anonim válasza:
Ezt neked kell eldöntened nemtudom milyen a csávó de nyilván rossz neki is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!