Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk belemennétek a péniszvastagító műtétbe?
Figyelt kérdés
Lányként érdekel, hogy vélekedtek róla.2020. febr. 29. 09:54
11/26 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Elégedett vagyok a méretemmel, így is extra vastag a hosszához képest. (nem tudom átérni a tövét 2 ujjal.) Szóval nem. Ha vékonyabb lenne sem tennék ilyet, de mivel jó vastagsággal vagyok megáldva és megfelelően átlag hosszúsággal így nem is gondolkoztam ezen és nem is fogok. :) 22/F
12/26 anonim válasza:
Nekem 5.5 cm széles de sose volt senkim én azt mondom felesleges ha a nőknek mind vastag kellett volna akkor az evolúció miatt mindenkinek vastag farka lenne de nem így van . Csak néhány lány szereti igazából na én rájuk vadászok nem kell nekem olyan nő aki nem élvezi
13/26 anonim válasza:
Bele. Szeretnek hatalmas farkat.
15/26 anonim válasza:
13 tök mindegy mekkora a farkad találhatsz olyat akinek az az ász
16/26 anonim válasza:
Nem kell köszi. Inkább kicsit vennék a vastagságából, mert azért rossz az, hogy nem lehet csak úgy belecsapni a dologba vele a vastagsága miatt.
17/26 anonim válasza:
Nincsenek komplexusaim a farkam miatt. Én is inkább mmcsak elvennék a vastagságból max, de hogy minden sz*rt kiprobáljak csak hogy csaljak vele... Hát köszi de nen kell
19/26 A kérdező kommentje:
# 18 Nem vazelines megoldásról van itt szó, azt mindenki tudja, hogy káros.
2020. febr. 29. 12:39
20/26 anonim válasza:
16.5 a kerulet, de nekem tetszene, ha vastagabb lenne meg 1-1.5 centivel, az tenyleg extrem vastag lenne. Igy is sok nonel gondot jelent, van akivel emiatt nem is ment a szex, de nem zavarna, mert elegedettebb lennek sokkal magammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!