Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hiába néz ki jól egy férfi,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiába néz ki jól egy férfi, megfelelő anyagiak hiányában ugyanúgy csak prostiknál van esélye?

Figyelt kérdés

2020. febr. 28. 11:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

olyan vicces, hogy mindig valami kidumát keresnek az emberek.

"Azért nincsen kapcsolatom, mert nincsen kocsim..."

Na ezt magyarázd a tinédzsereknek, akik össze-vissza dugnak, havonta cserélgetik a barátnőket, de annyi pénzük van csak, amennyit szülőkből ki tudnak csikarni, ami sokszor csak egy mozijegyre elég...

Szerelemnek semmi köze a pénzhez. Én akkor jöttem össze a feleségemmel, amikor annyi pénzem nem volt, miután kifizettem a kollégiumot, hogy egy jót egyek, pedig akkor is a legeslegolcsóbb alapanyagokat vettem spórolás miatt.

2020. febr. 28. 11:49
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez kibeb@$zott gáz, hogy még mindig itt tartunk. Hogy már megint minden nő csak a pénzre megy és az olyan csávók, akinek nincs pénzük azok egyedül maradnak és csak prostiknál lehet esélyük szexre.

Mindig voltak ilyen nők, és mindig is lesznek, DE ott van a másik oldal is azokkal a lányokkal, nőkkel, asszonyokkal, akik nem a pénztárcátoktól lesznek lucskosak.

2020. febr. 28. 11:50
 13/22 anonim ***** válasza:
33%
Globalis felmelegedes van. A bringas/tomegkozelekedo pasik tudatosabbak es szexibbek!
2020. febr. 28. 12:19
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan, mi nők nem érző lények vagyunk csak pénzégető robotok. Ha nincs elég pénzed, a programom mindig a hamis ágba fog futni és rád sem nézek. (ez a válasz 20000 forintodba került)
2020. febr. 28. 12:24
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha suttyó proli vagy akkor persze neked ilyen nőkre kell hagyatkoznod. A buta agyatlan libáknak ez kell.

Egy értelmiségi nőt nem kell anyagilag feltápolni. Jó persze a gondoskodást és az egyenlő dolgokat szeretik... de sokak kifejezetten megalázva éreznék magukat ha kitartott cédák lennének. Egy értelmes közös program ami minimálba kerül, többet ér a vagyonnál, de agy nélkül.

2020. febr. 28. 12:36
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Imádtam az exemet. Akkor is mikor még jogsija se volt meg akkor is mikor 6 millás autója lett. Nem ezen múlik. Amúgy, ha a férfiak nem csak a plázacicas tökéletes külsejű nőknél próbálkoznának lehet sikeresebbek lennének.
2020. febr. 28. 12:37
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt nem nézel ki jól, másrészt meg ha jól is néznél ki, az agyad annyira elposhadt már a a nőhiányól, hogy akkor sincs esélyed. Ahogy kinyitnád a szádat, egyből kiderülne, hogy egy zavart, beteg ember vagy, súlyos problémákkal.
2020. febr. 28. 12:43
 18/22 cseppszi ***** válasza:
100%
Igazad van! Hiába néz jól ki ha nincs kocsija, mert bár prostikra bőven telik a félrerakott pénzből, de egy szar kocsira nem telik akkor ott már elég nagy gáz van és tényleg csak prostiknál lesz jó
2020. febr. 28. 14:08
 19/22 A kérdező kommentje:
Akkor prostizzak életem végéig és haljak meg magányos farkasként 17es?
2020. febr. 28. 14:20
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem. A nok elnezik tobbnyire ezt, ha a ferfi jol nez ki.

Volt minap egy kerdes, hogy van egy 35 koruli mamahoteles munkanelkuli ferfi, a csaj tette fel a kerdest, hogy mit gondol a GYK nepe rola. A kerdezo 25 eves no volt. Tehat a jo kinezet eleg eros utokartya....

Amugy a jogsira visszaterve, nekem 2 orszagban van jogsim, sajat tulajdonu jobbkormanyos terepjarot vezetek (Europan kivul) ami a melomhoz kell. Es megis incel vagyok, mert nem nezek ki jol :(

2020. febr. 28. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!