Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiába néz ki jól egy férfi, megfelelő anyagiak hiányában ugyanúgy csak prostiknál van esélye?
olyan vicces, hogy mindig valami kidumát keresnek az emberek.
"Azért nincsen kapcsolatom, mert nincsen kocsim..."
Na ezt magyarázd a tinédzsereknek, akik össze-vissza dugnak, havonta cserélgetik a barátnőket, de annyi pénzük van csak, amennyit szülőkből ki tudnak csikarni, ami sokszor csak egy mozijegyre elég...
Szerelemnek semmi köze a pénzhez. Én akkor jöttem össze a feleségemmel, amikor annyi pénzem nem volt, miután kifizettem a kollégiumot, hogy egy jót egyek, pedig akkor is a legeslegolcsóbb alapanyagokat vettem spórolás miatt.
Ez kibeb@$zott gáz, hogy még mindig itt tartunk. Hogy már megint minden nő csak a pénzre megy és az olyan csávók, akinek nincs pénzük azok egyedül maradnak és csak prostiknál lehet esélyük szexre.
Mindig voltak ilyen nők, és mindig is lesznek, DE ott van a másik oldal is azokkal a lányokkal, nőkkel, asszonyokkal, akik nem a pénztárcátoktól lesznek lucskosak.
Ha suttyó proli vagy akkor persze neked ilyen nőkre kell hagyatkoznod. A buta agyatlan libáknak ez kell.
Egy értelmiségi nőt nem kell anyagilag feltápolni. Jó persze a gondoskodást és az egyenlő dolgokat szeretik... de sokak kifejezetten megalázva éreznék magukat ha kitartott cédák lennének. Egy értelmes közös program ami minimálba kerül, többet ér a vagyonnál, de agy nélkül.
Nem. A nok elnezik tobbnyire ezt, ha a ferfi jol nez ki.
Volt minap egy kerdes, hogy van egy 35 koruli mamahoteles munkanelkuli ferfi, a csaj tette fel a kerdest, hogy mit gondol a GYK nepe rola. A kerdezo 25 eves no volt. Tehat a jo kinezet eleg eros utokartya....
Amugy a jogsira visszaterve, nekem 2 orszagban van jogsim, sajat tulajdonu jobbkormanyos terepjarot vezetek (Europan kivul) ami a melomhoz kell. Es megis incel vagyok, mert nem nezek ki jol :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!