Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szeretitek ha az arcotokra élvez egy pasi? Mi a jó benne?
Figyelt kérdés
2020. febr. 28. 10:06
1/7 subrette válasza:
A nőnek szerintem semmi jó nincs benne, de a férfiakat ez borzasztóan izgatja. Szeretjük izgatni a férfiakat, ezért...
2/7 A kérdező kommentje:
Még sosem volt ilyenben részem így nem tudom. Bocsánat nem írtam oda a kérdéshez hogy 33F
2020. febr. 28. 10:11
4/7 anonim válasza:
Szerintem kulon jo lehet a szag, ami egy arcmosas utan ketlem, hogy eltavolithato. Az ember nem ugy suvickolja az arcboret, mint a kezet.
5/7 anonim válasza:
"a férfiakat ez borzasztóan izgatja"
Érdekes ez. A múltkor megkértem az asszonyt, próbáljuk ki, azt mondta ok. Rávertem, aztán ott álltunk egymásra nézve, hogy ennyi? Vállat vontunk, röhögtünk és elmentünk tussolni. Annyira nem jött át a dolog.
6/7 A kérdező kommentje:
Ő Legalább hajlandó volt ki próbálni. :)
2020. febr. 28. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!