Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most költöztem Budapestre, hogy tudnék ismerkedni ha senkit nem ismerek itt? 24/f
Na, már te is pesti lettél?!
Szokj hozzá a magányhoz, mert itt senkit sem érdekelsz, a hozzád hasonlókból Dunát lehet rekeszteni!
Ha az első 3 évet kibírod, maradsz, ha nem, mehetsz te is Grazba...
szerintem a legegyszerűbb, ha a környezetedben élőkkel kezdesz, mert ott van értelme és pozitívabban fognak hozzád viszonyulni. Érted, ha leszólítasz egy egyetemi társat, vagy munkahelyi kollégát, vagy munkahely melletti embert aki mellettetek dolgozik, vagy kuncsaftot, vagy akár a szomszédot, vagy sarki eladót, azzal, hogy te itt vagy éppen mellettük, itt laksz, új vagy, új alkalmazott, bármi, akkor pozitívan állnak hozzád és segíteni próbálnak, mert a "bandába tartozol"
Ha tök idegenekkel próbálkozol, akkor elhajtanak, mert semmi kötődésük nincs és a nagyvárosban sajnos a bunkóság alap. EZ nem szemrehányás, de csak úgy éled túl sérülések nélkül a nagyvárost, ha minimálisan bunkó vagy, mert sokan ki akarnak használni, át akarnak verni
Ha dolgozol, vagy ha suliba jársz akk ott is tudsz ismerkedni, vagy majd 7végén a bulikban. Ott a legkönnyebb.
L
En sokat utazom egyedul. Tinder, Badoo, es a valos partner mellett mar egy par chatelo pajti is azonnal otthonossa teszi az idegen lakast, magany egybol megszunik.
Komoly kapcsolathoz nagy szerencse, nagy kitartas es akar sok ido kell. De laza konnyed szex vagy meg akar barati viszonyra nagyvarosban hatalmas valasztekbol konnyu jot talalni.
Nekem, a kreteneket leszamitva ez stabilan ad egy keretet.
No vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!