Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki sokáig negyvenes nővel volt együtt aztán lefeküdt egy 18-20 éves lánnyal? Mi a különbség?
csak saját tapasztalat, nem régről:
Feleségemmel már jó ideje együtt vagyunk, közelítünk a negyvenhez és megfordultunk párszor swingerben. Nem vagyunk féltékeny típusúak és volt, hogy történt többes is. Régebben extra pasival és ott kikérdeztem páromat, hogy milyen érzés volt és ő eléggé meg tudta mondani, hogy milyen más érzés volt (nagyság, vastagság különbség, másfele görbült, inkább húsos volt emiatt "puhább", stb)
Legutóbb viszont belekeveredtünk valami egyedibe és seperc alatt úgy alakult, hogy ott feküdt előttem egy fiatal csaj egy olyan nőgyógyász székben, teljesen kitárulkozva nekem (max 22 volt, de lehet fiatalabb), egy pasi a kezembe nyomott egy óvszert, hogy "dugjam meg". Már több mint tizenöt éve nem voltam más nőben, semmire sem emlékszem milyen egy másik nőben lenni.
Szóval megtettem, megdugtam.
Lehet az óvszeren múlt, lehet az izgalmon, de semmi különbséget nem éreztem. Próbáltam figyelni, hogy miben más, de teljesen hasonlónak éreztem. Mivel előtte nem volt orál, ezért az ízeket nem éreztem (eddig amikor másokkal játszadoztunk, nem volt dugás, de az új ízeket éreztem orálnál), de itt csak sima kefélés volt, pár perces, egy olyan pózban a szék miatt, ahol szinte csak puncira kellett koncentrálni. Persze fogdostam, végigsimogattam mindent, cicit is masszíroztam, az szuper volt, de maga a punci nekem semmi újat nem adott. Punci volt, ugyanolyan mint a páromé. Persze kicsit változó, de a páromé is változó, valamikor halál szűk, valamikor tocsog és tág, éppen milyen hangulatban van.
Szóval maga a punci anatómiáját tekintve, szerintem nincsen nagy különbség és főleg a kor nem változtatja meg. Lehet az idősebb nehezebben síkosodik, de ha síkos, akkor nincs különség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!