Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk hogy reagálnátok a lenti szituációra?
Figyelt kérdés
Egy helyes pasi visz ma haza kocsival, akivel még nem volt köztünk semmi. Én borzasztóan kívánom őt, ezért szívem szerint rámarkolnék miközben vezet, majd lehúznám a sliccét ès elkezdeném simogatni neki.2020. febr. 27. 19:03
2/15 mantis religiosa válasza:
Nagyon király ötlet, én díjaznám! Azért ha nagy a forgalom, te is figyeld az utat félszemmel, mert ilyenkor kissé elhomályosul a tekintetünk.
3/15 anonim válasza:
Nem tudom... nekem motorom van. De azt hiszem várni kéne az érzelmekkel amíg megáll valahol,nem?
5/15 anonim válasza:
Tetszene.
De inkább akkor csináld mikor megálltatok.
6/15 A kérdező kommentje:
Egy házas munkatársamról van szó, aki felajánlotta, hogy hazavisz, ameddig autó nélkül vagyok, holott neki ez plusz km-ket jelent.
2020. febr. 27. 19:39
7/15 anonim válasza:
Tuti valami kamu ez a kérdés. Nincs azaz ember, aki autóval történő utazás során ilyet tesz, mert életveszélyes szituációt szülhet. Normális pasi meg pont, hogy nem díjazná ezt. Azért mindennek meg van a maga helye és ideje. Nem azt mondom, hogy extrém helyeken nem lehet kipróbálni, mert ki lehet, de vezetés közben, könyörgöm? Lehet kocsiban is szexelni, nem az, de leparkolva, egy nyugodt helyen, ne a forgalomban, főleg egy olyan országban, ahol a vezetéskultúra olyan, mint Etiópiában a bőség.
8/15 A kérdező kommentje:
Nyilván nem a Hungária krt. kellős közepen gondoltam csinálni mindezt, hanem egy csendesebb egyirányú utcában közel a lakásomhoz, hogy meg tudjon hamar állni.
2020. febr. 27. 20:08
9/15 anonim válasza:
Miközben biciklizek kinyalnád a végbelem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!