Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a csajomat, hogy popsin dugjam?
Szeretném seggbe dugdosni a csajomat, és hogy vegyem rá erre? milyen modszerrel lehetne rávezetni, és fizikailag milyen lépésekkel haladjak a célig?
(elég vastag a farkam, kb 5,5 centi vastag, a feje is ilyesmi méretű, ez egy kizáró ok is lehet???)
Hihihi, szerintem legyél laza csávó vágod csótány? Tegyed a lányt négykézlábra és próbáld úgy betenni neki.
Persze ehhez olyan lány is kéne de mindegy. Nekem sikerült így megdugdosnom a régi barátnőm, illetve neki magát mert ő akarta annyira.
És ezt le is forditanád?
Ráérünk,ne siess,használd nyugodtan az ékezeteket is
13:
Ha tudnád hány éves vagyok, meghökkennél! Inkább Nálad a valószínű, hogy nem lehetsz több egy tininél, mert az ékezeteket és a helyesírást te sem a kommunizmusban tanultad meg (nem úgy mint én), ott ugyanis kötelező volt a kulturált írás, olvasás, és viselkedés! a tanbárok még a pedáns és picit szigorú rendszer képviselői, tanítói voltak.
Igen nem vagyok egy mai gyertek, és igen csináltam már úgy nővel, aki szerette is, és nem egyel, nem egyszer. A mostani barátnőm a legjobb mindenben, "azt" viszont nem akarja, és így ezért én kíváncsi voltam, ki mit tudna (pl. újdonságot) írni ez ügyben.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!