Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak tényleg nem szeretik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak tényleg nem szeretik a tapasztalatlan nőket az ágyban és ezért inkább össze sem jönnek velük vagy rögtön dobják ha érzékelik, hogy a nő tapasztalatlan?

Figyelt kérdés
Ma inkább az az elvárás, hogy egy "kész" nőt kapjanak?

2020. febr. 26. 16:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez kb. minden férfit zavar,aki elmúlt 25.
2020. febr. 26. 17:03
 12/22 anonim ***** válasza:
67%

A többség nem szereti. Én sem.

21/F

2020. febr. 26. 17:07
 13/22 A kérdező kommentje:
Én 27 vagyok, akiknél próbálkoztam 27 vagy afelett. És igen, mindenkit zavart mert hogy ők már közel 10 éve tapasztalatot gyűjtenek és én nem vagyok a szintjükön...
2020. febr. 26. 17:08
 14/22 anonim ***** válasza:
90%

Egyszerűen csak arról van szó, hogy azok a nők akik ifjúkorban (16-20 éves korig tart nőknél a juvenilitas) nem engedtek a férfiak ostromának, azokban nincs erős belső késztetés a szerelemre, testiségre.

Szerintem azt veszik le, hogy olyan alkat vagy, aki ösztönösen nem élvezi a testiséget, meg azt hogy szeretik, csak most tudatosan törekszik megfelelni a férfiúi igényeknek.

2020. febr. 26. 17:24
 15/22 anonim ***** válasza:
26%
Én szívesen magyarázok:)
2020. febr. 26. 17:32
 16/22 anonim ***** válasza:
59%
Rossz helyen keresel! Én is szeretem bevezetni a lányokat a szexbe. Mindent kipróbálni velük, hogy nekik is mi a jó, és mi az amit élveznek.
2020. febr. 26. 18:13
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

hűű de sok a lepontozás...

kérdező, valamennyire érthető, nem? Oké, te tartóztattad magad, de nem várhatod el attól, aki 10 éves tapasztalattal van, hogy legyen kedve nulláról kezdeni mindent. És van egy dolog, amibe bele sem gondolsz. Itt nem csak a szexről van szó! Mindig azt hiszik a tapasztalatlan lányok, hogy csakis a szex a lényeg! (nekem is van két jó ismerősöm akik már inkább harmincak, mégsincs semmi tapasztalat)

Itt a viselkedés, a hozzáállás a legnagyobb probléma! A szexet egy hónap alatt be lehet hozni, viszont az a viselkedés, ami jellemző azokra a lányokra, akiknek már van tapasztalatuk, látszik, hogy éltek már komoly kapcsolatban, akár együtt is laktak a pasijukkal, NA AZ, azt nehéz behozni.

Csak elég magam elé képzelnem a két lány ismerősömet, akik ha pasit látnak, átmennek tinédzserbe. Piszkálódnak, kötekednek, megpróbálnak valamiféle "csábítást" produkálni, össze-vissza vihognak, elveszítik a fejüket, lehetetlen értelmesen beszélgetni velük és látszólagosan idő kell nekik, hogy apró lépéseket megtegyenek.

Én 10 éve vagyok együtt párommal (most már feleség). Sok ismerősünk, fiatal ismerősünk van és hidd el, ÉG ÉS FÖLD egy olyannal beszélgetni aki komoly kapcsolatban él (vagy élt), mint egy olyannal, aki nem talál magának egy partit sem. Mindig mondom a feleségemnek egy ilyen beszélgetés után, hogy ha szingli lennék, és fizetnének, akkor sem mennék randizni ezekkel a lányokkal. Nekem tapasztalt lány kell.

Értem én, hogy szerelem és időt kell adni. Ha normálisan viselkedne egy lány, simán adnék neki időt, mert a szexet 5 perc alatt meg lehet tanulni. Viszont a viselkedés és a hozzáállást... na azt nem.

2020. febr. 27. 07:33
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól sejtem te arra gondolsz, hogy tapasztalatlanként ügyetlen leszel. Szerintem pedig egy férfinak ez nem gond, amíg felvállalod azt hogy kezdő vagy és nyitott vagy tanulni.

Azért fontos, hogy felvállald, mert ha profinak gondol, jobban zavarni fogja ha pl. fogazol.

De egy kezdő csajt kedve szerint tanítani az más. Azért valljuk be, sok férfinak (így nekem is) kedvére való ez.

30F

2020. febr. 27. 12:51
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar a tapasztalatlanság. Senki sem úgy születik.
2020. febr. 27. 13:43
 20/22 anonim ***** válasza:
48%

Ez általában fordítva van.

A nők dobják ki a tapasztalatlan férfiakat.

2020. febr. 28. 08:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!