Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők nem élvezik a szexet miért nem segitenek?
Miért nem mondják meg hogy nekik konkrétan hogy jó , mit szeretnek, hogy lenne jó?
Miért egyszerűbb kidobni a pasit ahelyett hogy együtt fejlődnének vagy tapasztalnák ki egymást.
Mert van aki nem tanulta meg. hogy ki kene nyitnia a szajat es elmondani mi a baja, mi esne jol.
En szemely szerint bemozgattam a fejez nyalashoz. Kicsit balra, kicsit lejjebb es utana mehetett az elvezet.
Mit kinldojuk? 2 mozdulatbol megvolt a jo hely.
A masik amit nem ertek, a faxnak jatszak el sokan az orgazmust?
En nem jatszom el. Igenis tudja, hogy meg nem mentem el.
Aztan amikor elmegyek a sokadik alkalom utan ahogy osszecsiszolodunk annal nagyobb az orom.
1: mert sokszor ők sem tudják, hogy mi a jó
2: mert sok pasi nem figyel a jelekre, hiába egyértelmű
3: ha azért dob ki, mert nem fejlődtél, akkor hidd el, már tíz esélyt adott, de te nem éltél vele (vissza a második ponthoz)
Nos
1) Miért a nőktől várod hogy mindent elmondjanak, te miért nem kérdezed meg tőlük, vagy figyelsz jobban? Ha mindent a partneredtől vársz el akkor azzal a felelősséget hárítod magadról, arra utal hogy nem akarsz cselekedni.
2) Mert vannak annyira figyelmetlen, önző. öntelt pasik hogy felesleges bármit mondani nekik - nem vagyok tanítónéni hogy alapvető hibákat korrigáltassak velük.
6-os nyersen, de igazat szól. NAGYON sok lány panaszkodik arról, hogy hiába próbál a pasinak magyarázni, jeleket adni, nem veszik a lapot. Ha tényeket mondanak, akkor meg megsértődnek és a büszkeségük nem engedik, hogy ők, a szexistenek, bármit is fejlődjenek egy nő utasítására. Arról nem is beszélve, hogy sok pasi túl lusta ahhoz, hogy jobbá tegye a szexet a másiknak, amikor már neki így is jó.
és ezt férfiként írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!