Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orális szexet ellehet bénázni egy pasin? Pasik nektek mi tetszik?
Kiszeretném próbálni az orális kényeztetést a pasimon, de konkrétan félek béna lennék hozzá . Sosem csináltam
Kinek mi vált be ?
csajok ti hogy vagytok ezzel?
22/L
Csináld finoman, érzéssel és szerintem fontos hogy élvezd te is, attól is nagyon be fog indulni.
Fontos, hogy ne érjen hozzá a fogad, játssz a golyóival, nyalogasd puszilgasd.. ne csak bólogass le-fel, hanem közben használd a nyelvedet is körköresen vagy ahogy a pasidnak jó, hidd el látni fogod rajta hogy hogy a legjobb neki.. szerintem úgy a legjobb, ha bő nyállal csinálod, szívogathatod is de csak finoman
Torkozhatod is, megpróbálhatod, bár nem tudom hogy hány cm, azt nem írtad.. ha 13-14 azt simán bekapod tövid és ha ugy szopod akkor el is fog élvezni
A szádba hagy élvezzen, és nyeld le.. a pasid imádni fog érte
Remélem tudtam egy picit segíteni
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!