Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy 23cm hosszú és 6cm vastag...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 23cm hosszú és 6cm vastag pénisz minden körülmények között túl nagy?

Figyelt kérdés

2020. febr. 25. 17:52
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem hülyeség amit ír, az enyém 4,8cm és sok lánynak már ez is kiakasztja az állkapcsát néhány perc után. A 6cm vastagság, már ha létezik ilyen több mint másfélszer olyan vastag.
2020. febr. 25. 19:01
 22/28 A kérdező kommentje:
Hát ennek tekintetében nem is nagyon van számomra hosszú órák.. Makkom azért kisebb a 6cm a legvastagabb pontja átlagban olyan 5,5 lehet van egy ilyen kis vastagodas valahol a közepe felé inkább kicsit a makkhoz közel.. 😊
2020. febr. 25. 19:04
 23/28 anonim ***** válasza:
88%
A valóság éppen a lényeg kedves kamukálmán. Próbáld meg egyszer egy műanyag pohár alját a szádba venni anélkül hogy belevájnád tövig a fogsorodat (ami csak 4,5cm). De egyébként aki a gyk-n írogatja ki a hatalmas farokméretét valamilyen alibi kérdésbe ágyazva, már 99% hogy nem nagyon van/volt nővel. Én csak érzékeltetem hogy ha már az nem lenne elég valakinek, akkor figyelje meg azt hogy amúgy sem sok ész került az egysejtű fantáziavilágába, mert a logika az már olyan amivel többnyire nem rendelkeznek :D
2020. febr. 25. 19:07
 24/28 anonim ***** válasza:
Én imádnám😃
2020. febr. 25. 20:55
 25/28 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem 10-ből 9 lánynak a 6 cm vastag pénisz nem menne be semmilyen körülmények között. Nekem csak 4 cm vastag, és volt olyan lány, aki bekapni is alig tudta, mert kicsi a szája.
2020. febr. 26. 10:35
 26/28 anonim ***** válasza:
Nem nagy! Itt a gyak-on ez a kicsik közé tartozik.
2020. febr. 26. 11:42
 27/28 anonim ***** válasza:

1. Semmi értelme felülről mért vastagságról beszélni, mert lehet, hogy úgy 6 cm, hogy közben 2 cm oldalról mérve.... Körméret.

2. Sztem a nők nagy része nem méregeti a párja farkát, igy nem tudja mit jelent pl egy 6 cm vastag, több mint 18 cm körméretű farok. Az nem sokkal kisebb átmérőjű, mint egy fél literes sörös doboz.

Biztos vagyok benne, hogy ez a nők nagy részének túlzás lenne, már ha ez igaz. Az enyém meg sem közelíti ezt biztos vagyok benne, de így is oda kell azért figyelni a másikra.

2020. febr. 28. 17:13
 28/28 anonim ***** válasza:
Még ha azt el is fogadom, hogy valakinek ez kielégítő lehet, sztem orális szexre vagy análisra biztosan nincs esély.
2020. febr. 28. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.