Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 23cm hosszú és 6cm vastag pénisz minden
körülmények között túl nagy?
Nem hülyeség amit ír, az enyém 4,8cm és sok lánynak már ez is kiakasztja az állkapcsát néhány perc után. A 6cm vastagság, már ha létezik ilyen több mint másfélszer olyan vastag.
2020. febr. 25. 19:01
22/28 A kérdező kommentje:
Hát ennek tekintetében nem is nagyon van számomra hosszú órák.. Makkom azért kisebb a 6cm a legvastagabb pontja átlagban olyan 5,5 lehet van egy ilyen kis vastagodas valahol a közepe felé inkább kicsit a makkhoz közel.. 😊
A valóság éppen a lényeg kedves kamukálmán. Próbáld meg egyszer egy műanyag pohár alját a szádba venni anélkül hogy belevájnád tövig a fogsorodat (ami csak 4,5cm). De egyébként aki a gyk-n írogatja ki a hatalmas farokméretét valamilyen alibi kérdésbe ágyazva, már 99% hogy nem nagyon van/volt nővel. Én csak érzékeltetem hogy ha már az nem lenne elég valakinek, akkor figyelje meg azt hogy amúgy sem sok ész került az egysejtű fantáziavilágába, mert a logika az már olyan amivel többnyire nem rendelkeznek :D
2020. febr. 25. 19:07
2020. febr. 25. 20:55
Szerintem 10-ből 9 lánynak a 6 cm vastag pénisz nem menne be semmilyen körülmények között. Nekem csak 4 cm vastag, és volt olyan lány, aki bekapni is alig tudta, mert kicsi a szája.
2020. febr. 26. 10:35
Nem nagy! Itt a gyak-on ez a kicsik közé tartozik.
2020. febr. 26. 11:42
1. Semmi értelme felülről mért vastagságról beszélni, mert lehet, hogy úgy 6 cm, hogy közben 2 cm oldalról mérve.... Körméret.
2. Sztem a nők nagy része nem méregeti a párja farkát, igy nem tudja mit jelent pl egy 6 cm vastag, több mint 18 cm körméretű farok. Az nem sokkal kisebb átmérőjű, mint egy fél literes sörös doboz.
Biztos vagyok benne, hogy ez a nők nagy részének túlzás lenne, már ha ez igaz. Az enyém meg sem közelíti ezt biztos vagyok benne, de így is oda kell azért figyelni a másikra.
2020. febr. 28. 17:13
Még ha azt el is fogadom, hogy valakinek ez kielégítő lehet, sztem orális szexre vagy análisra biztosan nincs esély.
2020. febr. 28. 17:23
Kapcsolódó kérdések: