Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi levágja azt, ha bejön nekem?
Figyelt kérdés
Mármint ha nem direkben közlöm vele, nem is viselkedek kihívóan,csak tudjátok vannak azok a "tudatalatti vagy vèletlen" mozdulatok, gesztusok amiket az ember akkor csinál amikor egy számára vonzó emberrel találkozik, de ez teljesen önkèntelenül jön ès sokszor èszre sem vesszük. Az ilyeneket a pasik èrzèkelik?2020. febr. 25. 17:18
11/19 anonim válasza:
Igen észreveszik. A balfsz annyiban tér el, hogy nem mer cselekedni akkor sem ha névre szól bazi nagy táblával odaállsz elé - "mert hát mi van ha nem". Pedig nem kell tapsra várni, ha tetszik egy lány akkor hajrá :)
12/19 anonim válasza:
Nagyon ritkán.
Mert amit ők egyértelmű jelnek vesznek az k**úrvára nem az.
13/19 anonim válasza:
#6 Azért nem lépnek, mert olyan vagy minta zsiráf, jó nézni de otthonra nem kellenél.
Attól férfi a férfi hogy hódít, szóval növessz cunát!
15/19 anonim válasza:
#13 elegge siralmas eleted lehet ha neked ez a legnagyobb oromod hogy "hoditasz" (ha meg no vagy ink nem is reszletezem...) de nekem aztan olyan qrvara mindegy hogy van valakim vagy nincs hogy nem pocsekolom az idomet lotto szeru "hoditasokra" pont lexarom igazabol, az eletet elvezem inkabb. Nem veleltlen vezeti Magyarorszag az alkoholistak listajat europaban, mert itt a legtobb ember ilyen degeneralt barom idiota ertekrendekkel es maguk sem tudjak mitol faj a f@azuk.
16/19 anonim válasza:
#15 Degenerált barom csak te vagy. Ez látszik is a megnyilvánulásaidon! Nem a többi ember fejével van baj, hanem a tiéddel.
Ilyen egoista stílussal persze h nincs melletted senki. Itt aztán nagyon tudod élvezni az életet. Egoista barom!
17/19 anonim válasza:
Ezt valahogy lehet érezni vagy nem is tudom. Pl ha ott van 5 ember én valahogy tudat alatt biztos máshogy viszonyulok hozzá, máshogy gesztikulálok vagy nem tudom. Amikor szerelmes voltam a tanáromba utólag ő is elmondta, hogy két hét alatt leszűrte, bár majdnem egy évig volt együtt óránk :'D.
18/19 $$$$$ válasza:
Hat szerintem a ferfiak 99%-a nem vagja le az ilyen jeleket XD .
19/F
19/19 anonim válasza:
Sztem #15 olyan ronda egoista, hogy bemeselte magának, hogy nem kell neki barátnő, mert mindig mindenki visszautasította...
Sajnállak #15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!