Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik rèszt vettek már többes szexben 2F1L felállásban, általaban mi a koreográfia, mit csináljak egyszerre a 2 pénisszel?
Látom matektanár vagy 😂
"többes szám"
Neked semmit nem kell, max szopni.
Elvileg ez arról szólna, hogy téged kényeztetnek.
Először felváltva szopod őket, utána meg rájuk bízod magad :) hidd el nagyon jó
18L
Párszor csináltam én is, csak én párhoz szálltam be plusz pasiként.
Nálunk az volt a "szokás", hogy az elején ment az orál, meg az előjáték. Egy példa: a csaj a fotelban ült terpeszben, a párja nyalta és ujjazta őt, én meg elötte álltam és ő szopott engem. Amikor eléggé benedvesedett akkor én kerültem alulra a csaj az ölembe ült kifelé arccal és a pasiját szopta, én meg dugtam. Majd ugyan ez a póz, csak a pasi ült a fotelban a csaj vele szemben, én meg az análdugót vettem ki és óvatoson a popóban ment. De volt az ágyon is, a pasi alul a csaj előredőlve lovagol és a másik pasi beteszi popóba, kicsit izommunkásabb de lehet azt is, hogy a pasi alul a csaj fölötte és tartja a csípőjét a csaj meg a pasi vállain támaszkodik, és a másik pasi meg szemből nyomja, vagy ha megy nálatok is a mélytorok akkor a csaj csak hátrahajtja a fejét és a másik pasi odaáll. Kicsit nyugisabb póz a kiskifli nagy kifli, középen a csaj és értelem szerint két oldalról a pasik.
Sikosítóval mindenképp készülj, plusz ha az anál neked okés akkor készülj arra is, hogy az is lesz, a pasik örülni fognak neki.
Ha van kérdés írj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!