Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom azt hiszi hogy én szoktam maszturbálni mikor fürdök de miért hiszi ezt?
Figyelt kérdés
Én soha nem csinálom. Még nem volt barátom addig csináltam de most már nem. Sokáig szoktam fürdeni azért mondja azt mindig kötekedik hogy tudja hogy azt csináltam ne hazudjak neki. Mondtam már neki hogy nyugodtan bejöhet mikor fürdök de nem jön sose.2020. febr. 23. 22:42
1/7 anonim válasza:
Mert piszkos a fantáziája, vagy csak élvezi, hogy zavarba hoz vele.
2/7 anonim válasza:
De miért lenne baj ha masztiznál? Engem annyira izgat hogy bemennék veled de akkor már muszáj lenne masztiznod :D Finom lenne!
4/7 anonim válasza:
Ez legyen életed legnagyobb problémája!
Mondd neki mielőtt fürödni mész, hogy masztizni készülsz, mindjárt utánad fog menni.
5/7 anonim válasza:
Lehet, hogy elmebeteg. Nem rémisztgetni akarlak, de van olyan is, akinél ilyesmiben jön elő (megingathatatlan meggyőződés, vádaskodás, stb) Én inkább otthagynám.
6/7 anonim válasza:
Nekem pedig mindig azt mondja a barátnőm hogy olyan vagyok mint egy menyasszony olyan sokáig vagyok a fürdőbe. Szóval, hagyjad csak viccel.
7/7 anonim válasza:
had álmodozzon már! ez őt beindítja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!