Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Eddig mekkorával volt a legjobb?
Figyelt kérdés
Eddig mekkora farokkal volt nektek legélvezetesebb a szex? Illetve melyik pózban?2020. febr. 23. 09:28
1/15 anonim válasza:
19 cm hasonfekve osszezart labbal
3/15 anonim válasza:
Huj hat nem mértem le de olyan 15-16cm lehetet
És kutya pózban
4/15 anonim válasza:
10 cm. Asztalon, ágy szélén misszionáriusban, állva hátulról.
6/15 anonim válasza:
Nincs hüvelyi orgazmusom, de hason fekve és hátulról pucsítva szeretem a legjobban. Ideális méret: kb. 14 cm és vastag. Lemérve, nem csak bemondás alapján. :)
7/15 anonim válasza:
15 cm. És misszionarius kicsit felhuzott lábakkal.
8/15 anonim válasza:
21 cm, és bármelyik pózban. Misszionárius, lovagló, kutya, fordított lovagló, amit említettek a hason fekvő, összezárt lábú (ez nekem is személyes kedvencem), amíg terhes voltam, addig oldalt fekve, hátulról, szóval így kb bárhogy.
9/15 anonim válasza:
Nyilvánvalóan azzal volt a legjobb a szex, akivel hosszabb távon együtt voltam, és összecsiszolódtunk. Nem azzal, akinek a legnagyobb volt a mérete.
10/15 anonim válasza:
Átlagossal - a pénisz gazdája és hogy vonzó, értelmes, figyelmes pasi többet ér minden cm-nél. Minden pózban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!