Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harisnyas labak es talpak nyalogatasa szagolgatasa. Udoritonak tartjatok, lanyok?
Szeretem, ha a lábaimmal foglalkoznak. Elsősorban masszázs, simizés formájában. A szagolgatás még belefér. Viszont a nyalogatást már nem díjaznám. Utálom, ha tiszta nyál lesz a bőröm, nem csak a talpamon, máshol sem szeretem (de igen, a puncimat igen, viszont az alapból nyirkos, egy kis plusz nyál nem oszt nem szoroz). Hál istennek, nem szokott nagyon büdi lenni a lábam, szóval nem érzem kellemetlennek a dolgot. Így el tudom fogadni, ha valakinek ez bejön, bizonyos keretek között. A szaglászás, nyaldosás csak akkor, ha az nem a lábamon történik. Ellenben szaglászásra fel tudnám ajánlani a cipőmet, harisnyámat(miután levettem) nyalogatni viszont már csak a harisnyát adnám, akár még a szájába is tömöm, ha akarja... :D
A lábaimat meg csak olyanra adnám, h pl kifesti a körmöm, átdörzsöli habkővel, megmossa, bekeni, maszírozza ilyesmik. Én azt szeretem, ha így foglalkoznak velük.. :)
33/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!