Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak miért megy ez ilyen könnyedén? 22L
Hogy tudnak több nővel is szeretői viszonyt fentartani?
Nekünk nőknek ez miért nem megy? vagy vannak nők akiknek megy, csak nekem nem?
A férfiak jó színészek
Mi nők még hajlamosabbak vagyunk érzelmeket kialakítani
Fű, az az általánosítás...Minden rendben veled, így kora reggel?
Amúgy, csak mondom, ez épp annyira jellemző a férfiakra, mint a nőkre, nincsen szignifikáns eltérés.
Neked (már ha tényleg nő vagy) valószínű azért nem megy, mert van valami erkölcsi gátlásod. Ezzel szerintem, ahogy 1es szerint is, semmi baj, kivetnivaló nincs.
Viszont nekem párom nincs nem is kell De egyszerre több pasit bolonditok csak azért kell ennek h változatosan legyen kuki alattam
Végülis nem bolondítók mert az elején közlöm h csak szexre akarom a farkukat használni többre nem kellenek .. ők mennék bele a játékba innentől kezdve ez az Ő bajuk .
Azért a 2-es szépen általánosít. Érdekes módon én mást tapasztaltam. Rengeteg nőbe botlottam aki a pasija/férje mellett ismerkedett, azzal a jelszóval, hogy nem boldog a párkapcsolatában. De olyanba is botlottam aki nyitott kapcsolatban élt. De még egy konkrét eset: férje volt, mellette szeretője és a szeretőjével kerestek hármashoz partnert.
Szóval nem mondanám én ezt úgy, hogy csak a férfiakra lenne ez jellemző vagy jellemzőbb. A különbség inkább abban van, hogy a férfiak nyíltabban csinálják, a nők meg jobban el tudják titkolni.
"Szóval nem mondanám én ezt úgy, hogy csak a férfiakra lenne ez jellemző vagy jellemzőbb. A különbség inkább abban van, hogy a férfiak nyíltabban csinálják, a nők meg jobban el tudják titkolni."
Előző vagyok. Ezt még kiegészíteném. A nők ezt még meg is szokták magyarázni. Voltak már olyan nők akit megkérdeztem miért nem szakít a párjával, ha közben mással ismerkedik/szexel. Erre olyan válaszokat kaptam, hogy nem akarja megbántani, valamilyen szinten még szereti (micsoda magyarázat, de azért csalja pffff). De olyan magyarázatot is kaptam már, hogy a nem boldog a párjával, ezért csalja, de nem akar szakítani, mert mégis csak egy biztos pont az életében.
Szóval a női nem sem különb a férfiaktól ilyen téren, viszont annál álnokabbak sokan, mert a férfi ha lebukik, nem szépíti ki, a nők egy része viszont megmagyarázza, hogy miért a férfi a hibás amiért a nő nem bír a p......inájával. Tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!