Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz dolog az ha az ember soha az életben nem szexel?
Figyelt kérdés
Úgy érzem sosem fogom megtalálni a párom. 25 éves vagyok, de minden lány eddig elutasított, pedig nem tartom magam rossz embernek, és előnytelen kinézetem sincs. Nem találom azt a lányt akivel összeillenénk.2020. febr. 21. 18:54
2/13 anonim válasza:
Pedig a szex csak pár kattintásra és egy telefonra van tőled.
3/13 anonim válasza:
Rossz és minél tovább vársz vele, annál rosszabb lesz.
4/13 anonim válasza:
Nekem rossz dolog lenne. Nem tudom, hogy neked az-e.
5/13 anonim válasza:
Jellemtorzuláson megy keresztül egy idő után, aki nem szexel soha.
6/13 anonim válasza:
Nagyon! Komoly pszihikai sérüléseket okoz.
Személyiségzavar, torzult gondolkodás, nőgyülölet, depresszió, akár skizofrénia.
Nagyon komoly probléma.
7/13 anonim válasza:
Kinek mi a komoly. De lehet az
8/13 anonim válasza:
Nem kell azért túldramatizálni szerintem, ott a sok " lehet ".
9/13 anonim válasza:
Nekem nagyon rossz lenne az tuti, én nem tudnék szex nélkül élni
N
10/13 anonim válasza:
Nem kulonosebben rossz, kibirhato. A lenyeg, hogy masfele kell orientalni a figyelmedet.
35F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!