Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benne lenne szerintetek a szexben?
"az egyik igényesebb wc-be egy "randira" "..
Oké.. XD
Azért a lányok kissé bonyolultabban működnek.
Aztán jövő héten jössz majd a kretén kérdéseid következő szériájával, hogy: "Az összes nőnek csak a béjemwés kigyúrt milliomosok kellenek, és ezért nincs barátnőm!!!".
Tanácsolnám, hogy inkább próbáljál meg igényesen, értelmesen, férfi módjára ismerkedni,hátha lesz egy szép kapcsolatod azzal a csinos lánnyal, amiben garantált a rendszeres szex, de túl hülye vagy hogy ezt mind pontról pontra végigcsináld.
Azért légyszi vegyed már videóra a lány arcát amikor ezt így benyögöd neki.
Feltennénk youtubra "Hungarian asshole guy try to pick up for bathroom sex a nice girl and totally fail" címen.
Ja, és sok sikert majd a főninél, ha a csaj ezt jelenti. F#sza lesz kimagyarázni, és majd megtudod hogy a főnökök baromira nem szeretik az ilyen munkaviszonyt és munkaidőt el#@#zó dolgozókat.
Bocsi, az előző kommentemben az "igényes" szót használtam.
Egyértelmű hogy NEM érted mit jelent ez a szó, maximum úgy tudod értelmezni hogy "tiszta".
Kifejtem:
Igényes ismerkedés = nem állat módjára füttyögés és "go out".
A bagzani akaró kan macskák vernyákolnak így egy gyors szexért.
Nem kell 19. századi módra az Üvöltő szelek szintű románcot hozni, de ez már tényleg a surmnóság kategóriája hogy munkahelyi budin megdugni valakit.
Az én barátnőm szerintem fixen még pofont is adna egy ilyen tapló kollégának, és nem érdekelné hogy őt menesztik emiatt vagy sem.
Am hány éves vagy hogy ennyi szocializáltság szorult beléd?
Valami nevelőintézetes 20 éves cigánygyerektől ezt még érteném.
Amit 5# írt azon elgondolkozhatnál...
Totál felszínes,igénytelen vagy!
Imádom az ilyen fiúcskákat😀 Szándékosan nem irtam férfit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!