Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Benne lenne szerintetek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benne lenne szerintetek a szexben?

Figyelt kérdés
Bent a melóban egy másik területen ami nem túl messze van tőlünk,ott van egy nagyon cuki,helyes,kis félig magyar félig ukrán csajszi:)Nagyon bejön nekem,gyönyörű kék szemei,szép pofija van,pici,vékony alkatú lány és van egy laza stílusa is ami tetszik:)Úgy veszem észre én is bejövök neki viszont én csak szexet szeretnék tőle és arra gondoltam mivel a héten éjszakások vagyunk hogy meghívnám őt bent a melóban az egyik igényesebb wc-be egy "randira":)Csak nem tudom ezt hogyan vezessem fel neki és kicsit parázok hogy visszautasít:S:)Tudnátok nekem segíteni ebben?Illetve ilyen helyen ha összejönne vele a szex akkor milyen póz lenne előnyösebb?Már azért is mert méretben lehet kicsit nagy lennék neki úgy érzem:)
2020. febr. 21. 13:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

"az egyik igényesebb wc-be egy "randira" "..

Oké.. XD

Azért a lányok kissé bonyolultabban működnek.

2020. febr. 21. 14:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Szerencsére nálunk majdnem mindegyik wc igényes de nyilván az egyik jobban felszerelt,kettőnknek kevésbé szűkebb wc lenne ezek közül a jobb:)És tudom hogy a lányok nem egyszerűek,sajnos:)
2020. febr. 21. 14:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem a wc igényességére értem, hanem a tiédre ami azért nem túl magas.. Miért nem hívod el mondjuk egy valóban igényesebb helyre mondjuk szórakozóhelyre vagy vacsorázni, utána majd alakulnak a dolgok.
2020. febr. 21. 14:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
csak flörtölgess vele elsőnek, max lopj egy csókot, én nem vinném egyből "randira"
2020. febr. 21. 14:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Aztán jövő héten jössz majd a kretén kérdéseid következő szériájával, hogy: "Az összes nőnek csak a béjemwés kigyúrt milliomosok kellenek, és ezért nincs barátnőm!!!".

Tanácsolnám, hogy inkább próbáljál meg igényesen, értelmesen, férfi módjára ismerkedni,hátha lesz egy szép kapcsolatod azzal a csinos lánnyal, amiben garantált a rendszeres szex, de túl hülye vagy hogy ezt mind pontról pontra végigcsináld.

Azért légyszi vegyed már videóra a lány arcát amikor ezt így benyögöd neki.

Feltennénk youtubra "Hungarian asshole guy try to pick up for bathroom sex a nice girl and totally fail" címen.

Ja, és sok sikert majd a főninél, ha a csaj ezt jelenti. F#sza lesz kimagyarázni, és majd megtudod hogy a főnökök baromira nem szeretik az ilyen munkaviszonyt és munkaidőt el#@#zó dolgozókat.

2020. febr. 21. 14:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, az előző kommentemben az "igényes" szót használtam.

Egyértelmű hogy NEM érted mit jelent ez a szó, maximum úgy tudod értelmezni hogy "tiszta".

Kifejtem:

Igényes ismerkedés = nem állat módjára füttyögés és "go out".

A bagzani akaró kan macskák vernyákolnak így egy gyors szexért.

Nem kell 19. századi módra az Üvöltő szelek szintű románcot hozni, de ez már tényleg a surmnóság kategóriája hogy munkahelyi budin megdugni valakit.

Az én barátnőm szerintem fixen még pofont is adna egy ilyen tapló kollégának, és nem érdekelné hogy őt menesztik emiatt vagy sem.

Am hány éves vagy hogy ennyi szocializáltság szorult beléd?

Valami nevelőintézetes 20 éves cigánygyerektől ezt még érteném.

2020. febr. 21. 14:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Amit 5# írt azon elgondolkozhatnál...

Totál felszínes,igénytelen vagy!

Imádom az ilyen fiúcskákat😀 Szándékosan nem irtam férfit...

2020. febr. 21. 14:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát barátom ha az igény és értelmi szinted az "igényesebb WC"-ig terjed akkor ne csodálkozz rajta ha továbbra is csak vágyakozni és recskázni fogsz. "Igényesebb WC"-re max. aluljárós prostit viszel.
2020. febr. 21. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!