Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyetemen furának tartanák a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemen furának tartanák a fiúk, ha?

Figyelt kérdés
Egy normálisan kinéző és kedves lányról megtudnák, hogy még soha sem volt kapcsolata, nem is csókolózott meg semmi? Vagy ha nem is furának tartanák, akkor mit gondolnának? Természetesen olyan esetre gondolok, hogy érdekli is őket a lány. Szóval nem várok olyan válaszokat, hogy "semmit, mert leszarnám"

2020. febr. 20. 20:47
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Nem kell elmondani.
2020. febr. 20. 20:49
 2/7 anonim ***** válasza:
95%

Valszeg versenyeznének hogy ki húz fel először téged.

Innentől vigyázz hogy kitől mit vagy milyen szívességet fogadsz el

Másik véglet hogy olyan stílusod van ami alapból f**riasztó és diplomáig se lessz aki meg akarna dugni

Harmadik verzió :

Csúnya vagy

2020. febr. 20. 20:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, furcsa lenne, de nem fog korlátozni.
2020. febr. 20. 20:58
 4/7 anonim ***** válasza:
biztos felmerülne a kérdés miért van ez,majd lenne jelentkező ennek az állapotnak a változtatására.
2020. febr. 20. 21:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemen kevesbe lenne furcsa, mint a gyarban. Ott elofordulhatna olyan lany, akit nyilvan lett volna, aki megcsinal, de nem akarta csak ugy.
2020. febr. 20. 21:53
 6/7 $$$$$ ***** válasza:
100%

Nem tartanánk furcsanak. En is meg szinte minden haverom is ugy van vele hogy pomt nem erdekel minket hogy egy adott lány hany sraccal volt mar vagy egyaltalan volt e mar valakivel. Semmit se szamit .... Nem lesz egy lany attol több vagy kebesebb hogy hány sraccal volt már... Ha valaki tetszik akkor is tetszene ha meg nem volt kapcsolat meg akkor is ha mar vagy 20 vagy tőbb pasival volt... Csak az erdekel hogy ha eggyutt vagyunk akkor ne legyen mással. Elotte felolem annyi palival volt ahannyal akart. A lanyok is lefeküdhetnek akarkivel ha nincsenek kapcsolatban pont ugy mimt a fiuk... En nem tartok egy lanyt attol ribinek hohy mar sok palival volt. Az a ribi aki negcsalja a baratjat...

19/F

2020. febr. 21. 00:07
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: bár csak többen gondolkoznának így🙏🏻

Amúgy én egyetem első évét szűzen vittem végig. Nem tudom mennyi hátrányom származott belőle, mivel nem ismerkedtem egyáltalán. Volt egy fiú haverom meg pár sráccal eldumáltam, de alapvetően is csak akkor szabadulok fel, ha már ismerek egy társaságot, szóval lehet, hogy nem szűznek, hanem szimplán túl félénknek néztek.

Én azt vettem észre, hogy az a réteg, aki a koliba keres magának ágypartnert, na ott baj van, ha egy szűz lány tetszik meg, de sok srác járt és kezdett szűz lánnyal, szóval ne parázz. Szerencsére egyetemen azért van még egy értelmesebb réteg, akit ez nem zavar.

2020. aug. 27. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!