Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti a párotok mellett szoktatok maszturbálni?
Figyelt kérdés
Nem szószerint értem, hanem h van párotok mégis masztiztok alkalom adtán.
A nemetek kérem odaírni a válaszokhoz
2020. febr. 20. 19:03
11/21 anonim válasza:
De hogy a kérdésre is válaszoljak, igen szoktam maszturbálni pedig van párom. Fantáziálok közben, olyan dolgokra gondolok amiket a valóságban nem élek át 😊
12/21 anonim válasza:
Nem, pedig havi 1-2 szex van csak. L
14/21 anonim válasza:
megesik,de ez nem a párom "hibája". egyszerűen lehet éppen nincs ott,vagy nincs kedve, és az embernek vannak igényei
15/21 anonim válasza:
Ha nem vagyunk együtt akkor szoktam. Ha velem van akkor bőven megkapom tőle.
31N
17/21 anonim válasza:
En mivel külföldön dolgozok igy szoktam,de ha otthon vagyok,ritkan megesik hogy akkor is ha a Pàrom munkaból jön fàradt vagy megvan a havi baja épp,de meg is mondom neki hogy kielégitettem magam és kész.mosolyogva kapom a vàlaszt hogy egészségemre,de legközelebb nyugodtan szòljak,mert ràsegitene kézzel vagy szàjjal ha akarom:-)
38/F
18/21 anonim válasza:
Rendszeresen , közben kiélem a fantáziám . A nejem is szokott gyakran 23 centis fekete játékszerrel . 60ffi
19/21 anonim válasza:
Néha még előfordul, ha valami miatt ritkábban vagyunk együtt. F64
20/21 anonim válasza:
Igen szoktam. Minden pasim mellett. 24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!