Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mifelénk miért olyan kevés a vastagfarkú pasi?
Szökőévente ha egyszer összefutok ilyennel... A hossz nem érdekel, de a vastagság igen 🤗
26L
Ez egy jó kérdés mi számít vastagnak?
Az első 2 nő akivel próbáltam szexelni az életemben azért nem jött össze mert nekik nagy voltam, nem ment be vagy fájdalmas volt még síkosítóval is, aztán pár év múlva már simán dugtunk.
Nekem majd 6cm(17cm a kerülete, a párom át sem éri körbe a kezével...), de ennek sajnos van mellékhatása is. Igazi vérfarkam van, elég nehéz teljesen felállítani, viszont ha feláll,akkor úgy megfeszül hogy súlyt lehet vele emelni.
Egyébként a hossz nem nagy 17cm, a párom szerint neki teremtett a föld, mert szex közben csak nagyon ritkán érem el a méhnyakszájt és amiatt nem kell vigyázni szex közben, lehet rendesen tolni. Ő is bukik a nagy farkakra, volt már pár pasija előttem és van annyira perverz, hogy ezt a barátnőinek is elmeséli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!