Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne igény párkapcsolati/párkeresési/szexuális tanácsolta neten keresztül?
Figyelt kérdés
Így nem kell elmenni senkihez és teljesen anonim a dolog. Fizetnétek is ilyen szolgáltatásért? Azon gondolkozom hogy indítok egy ilyet ha van rá kereslet!2020. febr. 18. 12:19
1/8 anonim válasza:
Köszi, nem kell. Pénzért pláne nem.
2/8 anonim válasza:
Lehet, de azért az sem mindegy, hogy ki adja ezeket a tanácsokat.
3/8 anonim válasza:
Reggel pont egy ilyen jellegű kérdést írtam ki, törölték. Én ingyen, szabadidőmben is nagyon szívesen csinálnám, elég sokat olvasok ilyen témákban. Neked van hozzá végzettséged is?
4/8 anonim válasza:
1.) Általában a szexuálterapeuták és pszichológusok is vállalnak ilyet, de ha nem csak fizetni szeretnél, hanem eredményt is, akkor személyesen érdemes menni.
2.) Gondom nincs semmi diplomád vagy végzettséged ilyen téren. Tehát tedd fel a kérdést: fizetne bárki azért, hogy egy hülyegyerek a GYK-ról fárasszon a marhaságaival?
5/8 anonim válasza:
Vannak ilyen szolgáltatások, Skype-on keresztüli is elérhetően pszichológusok. A hangsúly azon van, hogy valódi szakemberek nem csak botcsinálta okostojások.
Hm, mondjuk én is az vagyok :D (botcsinálta) viszont nem kérek érte pénzt s szolgáltatást sem akarok indítani.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a véleményeket! Igazából ezekre voltam kíváncsi. Mondjuk kicsit visszás hogy "hülyegyerek véleményére" nem kíváncsi senki... Főleg a Gyakorikerdesek oldalon :D na mindegy nekem ez vicces volt. Tetszik hogy sokan tudni vélik miből van és nincs diplomám :D
2020. febr. 18. 13:00
7/8 anonim válasza:
Aranyos vagy. Kuruzslasrol, adocsalasrol, ilyesmikrol hallottal?
8/8 anonim válasza:
Na mi van, megihletett a Sex Education sorozat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!