Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek volt már hasonló viszonya hogyan döntött mikor azt javasolták hogy vessek véget neki?
Figyelt kérdés
Nem vagyok rá büszke, csak így alakult és kész. Élvezem az életet és a fiatalságomat. arról van szó hogy 2 éve már lassan hogy viszonyom van anyám pasijával. 20 évvel idősebb nálam. Eddig titokban tartottam de már annyira kikívánkozott belőlem hogy elmeséltem a legjobb barátnőmnek és azt mondta hogy azonnal zárjam le vele. Őszintén szólva én nem akarom mert jó vele és élvezem hogy nem egy éretlen kamasz. Nem a kíváncsiskodó embereknek szánom hanem azoknak a lányoknak vagy pasiknak akiknek volt titkos kapcsolata egy közelebb emberrel.2020. febr. 18. 09:05
1/5 anonim válasza:
Te ugy döntöttél h nem zárod le. Más kérdés?
2/5 anonim válasza:
Hát igen, a döntés a tiéd, és a felelőssége is...úgysem fogod lezárni! Most még nem...
3/5 anonim válasza:
És amúgy miért nem mondod el anyádnak, talán félsz tőle?
"Nem vagyok rá büszke, csak így alakult és kész. Élvezem az életet és a fiatalságomat."
de, nagyon is az vagy. Büszke vagy mert kellesz egy olyan férfinak aki kihasználja hogy agyilag kislány vagy. És marhára naiv is. Azért ő sem különb, nem egy igazi "érett férfi" mert egyszerre k*r téged meg anyádat.
De egyébként meg szerintem kamu ez is.
4/5 anonim válasza:
Majd amikor anyád megtudja és kidob a házból, mehetsz a pasidhoz. Persze akkor rájössz, hogy csak ágymelegítő vagy, mert egy gyerekkel nem akar senki komoly kapcsolatot és ő is kidob. Na majd akkor fogod átértékelni, hogy mit tettél, a híd alatt egy karton dobozban aludva...
5/5 anonim válasza:
Ez a kapcsolat az amit el sem kellett volna kezdened. Ha meg már ilyen hülye voltál akkor zárd le mihamarabb.
Az egy dolog hogy idősebb pasikkal is vagy - lelked rajta, ha ez vonz egészségedre. Ezzel viszont tönkreteszed a családodat, meg saját magadat is, megéri? Ha már idősebb pasikkal akarsz akkor legalább ne a rokonod fickójára mozdulj rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!