Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik ruhaszettet vegyem fel ha húzni szeretném a pasi agyát?
#16 te nagyon nem vagy normális... ki mondott bármi olyat is, hogy csak szexre jók a nők? Ember, a csaj itt a kérdés elején maga írta: hétvégén üres lesz a lakásunk így áthívtam filmezni stb, bármi ami alakul;)
lefordítom neked mit jelent, a csaj szeretne szeretkezni a számára kiszemelt férfivel. (Talán így hozzád is eljut az infó) ezt a csaj maga írta ki, nem én adtam a szájába, hogy dugni akar a csávóval. Annyit mondtam, hogy ezt egy olyan csávó, aki nem töketlen, az leveszi, aki meg nőkkel veszi körül magát és shoppingolgat velük az ne lepődjön meg, ha nem.
Még egyszer: általános esetben áthívás NEM FELTÉTLEN egyenlő dugási szándék. Akkor sem, ha a kérdező speciel dugási szándékból teszi, vagy téged kizárólag dugási szándékból hívtak. Holnap estig számolhatnám az olyan alkalmakat, amikor tök semlegesen, haverságból hívtak át. Ha ezekben a helyzetekben dugásra játszottál volna, magadat égetted volna, de nagyon komolyan.
Egy tökös csávó nem shoppingolgat, egy tökös csávó körül haverságból nincsenek nők, egy tökös csávó dugásra megy, ha egy csaj találkozni akar vele. Bocs, ezt hogy értelmezzem, ha ne úgy, hogy a nők alapvetően dugás céljából szerepelnek az életedben?
Akkor haladjunk sorba:
Egy tökös csávó nem shoppingolgat. Pipa, vásárolni szoktam, úgy, hogy tudom mit akarok venni, nem pedig ott kezdem el órákig kitalálni, hogy valójában vegyek e olyat, amire aztán soha nem is lesz szükségem, de jó móka, mert telik az idő.
egy tökös csávó körül haverságból nincsenek nők. pipa, nem haverkodom nőkkel. Van lány barátom, de haverom az nincs, a havertól ugyanis többet akarok. Szerintem ezt hiába kezdeném el magyarázni, nem fogod megérteni.
egy tökös csávó dugásra megy, ha egy csaj találkozni akar vele, ha a csaj felkínálja magát, akkor egyértelmű.
"Bocs, ezt hogy értelmezzem, ha ne úgy, hogy a nők alapvetően dugás céljából szerepelnek az életedben?" Soha egy szóval nem mondtam, hogy dugás céljából szerepelnek a nők az életemben. Észrevehető jeleket küld a csaj, vagy észreveszed vagy nem. De örülök, hogy számodra nyitott könyv vagyok, nagyszerűen olvasod, hogy milyen lehetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!