Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyik ruhaszettet vegyem fel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik ruhaszettet vegyem fel ha húzni szeretném a pasi agyát?

Figyelt kérdés
Van egy idősebb srác akivel nagyon bejövünk egymásnak és hétvégén üres lesz a lakásunk így áthívtam filmezni stb, bármi ami alakul;)Mindenre lesz bőven időnk és szeretném kicsit húzni az agyát egykét szexi ruhaszettel:)Amikre gondoltam az pulcsi hosszú combig érő hosszú zoknival,nagyon mini farmernaci apró toppal,pólóval vagy hosszúujjú felsővel+magassarkú,miniszoknya vállnélküli felsővel+magassarkú,vagy mini farmernaci toppal+térdig érő zoknival és sportcipővel:)Melyik lenne szerintetek ezek közül a legjobb választás?:)
2020. febr. 18. 00:25
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
68%
legjobb ha meztelenül várod, fölösleges a ruha
2020. febr. 18. 01:16
 12/26 anonim ***** válasza:
72%
#6 miért könyvelné el a srác, hogy nem kell a csajnak? Istenem, a csaj hívta át filmezni a srácot... Az a hülye srác, aki ennyiből nem veszi le, hogy a csaj mit akar, annak aztán teljesen mindegy hogy öltözik fel a lány, sőt, az a srác akkor se venné észre a szitut, ha a csaj full meztelen lenne.
2020. febr. 18. 01:26
 13/26 anonim ***** válasza:
37%
#12 Ha lenne jó pár csajhaverod (mondjuk erős lánytöbbségű gimibe jártál volna, mint én), rögtön nem lenne nagy cucc, hogy egy lány áthív hétvégén, és semmi extrát nem képzelnél mögé.
2020. febr. 18. 01:29
 14/26 anonim ***** válasza:
37%
De ha egyből le is vágja, azért elég sok pasi izgalmi szintjét megdobja, ha a lány nem olyan szerelésben van, mintha egy barátnőjét várta volna filmnézésre.
2020. febr. 18. 01:32
 15/26 anonim ***** válasza:
31%
#13 nagy cucc? Így sem nagy cucc, hanem célzás, amit vagy ért valaki vagy nem. De ha neked a csajokkal való haverkodás buli, akkor jó hogy megragadsz azon a szinten, ha egy lány áthív, akkor nem látsz bele mást, mintsem haverkodni akar.
2020. febr. 18. 01:40
 16/26 anonim ***** válasza:
67%
#15 Hát jól pofára estél volna egy párszor a helyemben. Jó dolog a dugás, de emberként kéne kezelni a csajokat, nem pedig csak valami dugható állatfajnak látni őket.
2020. febr. 18. 01:43
 17/26 anonim ***** válasza:
31%

#16 te nagyon nem vagy normális... ki mondott bármi olyat is, hogy csak szexre jók a nők? Ember, a csaj itt a kérdés elején maga írta: hétvégén üres lesz a lakásunk így áthívtam filmezni stb, bármi ami alakul;)

lefordítom neked mit jelent, a csaj szeretne szeretkezni a számára kiszemelt férfivel. (Talán így hozzád is eljut az infó) ezt a csaj maga írta ki, nem én adtam a szájába, hogy dugni akar a csávóval. Annyit mondtam, hogy ezt egy olyan csávó, aki nem töketlen, az leveszi, aki meg nőkkel veszi körül magát és shoppingolgat velük az ne lepődjön meg, ha nem.

2020. febr. 18. 01:49
 18/26 anonim ***** válasza:
67%

Még egyszer: általános esetben áthívás NEM FELTÉTLEN egyenlő dugási szándék. Akkor sem, ha a kérdező speciel dugási szándékból teszi, vagy téged kizárólag dugási szándékból hívtak. Holnap estig számolhatnám az olyan alkalmakat, amikor tök semlegesen, haverságból hívtak át. Ha ezekben a helyzetekben dugásra játszottál volna, magadat égetted volna, de nagyon komolyan.

Egy tökös csávó nem shoppingolgat, egy tökös csávó körül haverságból nincsenek nők, egy tökös csávó dugásra megy, ha egy csaj találkozni akar vele. Bocs, ezt hogy értelmezzem, ha ne úgy, hogy a nők alapvetően dugás céljából szerepelnek az életedben?

2020. febr. 18. 02:04
 19/26 anonim ***** válasza:
26%

Akkor haladjunk sorba:

Egy tökös csávó nem shoppingolgat. Pipa, vásárolni szoktam, úgy, hogy tudom mit akarok venni, nem pedig ott kezdem el órákig kitalálni, hogy valójában vegyek e olyat, amire aztán soha nem is lesz szükségem, de jó móka, mert telik az idő.

egy tökös csávó körül haverságból nincsenek nők. pipa, nem haverkodom nőkkel. Van lány barátom, de haverom az nincs, a havertól ugyanis többet akarok. Szerintem ezt hiába kezdeném el magyarázni, nem fogod megérteni.

egy tökös csávó dugásra megy, ha egy csaj találkozni akar vele, ha a csaj felkínálja magát, akkor egyértelmű.

"Bocs, ezt hogy értelmezzem, ha ne úgy, hogy a nők alapvetően dugás céljából szerepelnek az életedben?" Soha egy szóval nem mondtam, hogy dugás céljából szerepelnek a nők az életemben. Észrevehető jeleket küld a csaj, vagy észreveszed vagy nem. De örülök, hogy számodra nyitott könyv vagyok, nagyszerűen olvasod, hogy milyen lehetek...

2020. febr. 18. 02:25
 20/26 anonim ***** válasza:
38%
Szoknya, combfix, top és alatta egy szexi fehérneműszett, francia bugyival vagy tangával 😉 combfix még rajtad is maradhat 🤭 szexnél is. A combzokni is vonzó, de abban semmi sejtetős, viszont a combfixet rejheti a szoknya... 👍
2020. febr. 18. 02:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!