Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nyitottatok már rá szülőkre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyitottatok már rá szülőkre mikor szexeltek?

Figyelt kérdés
2020. febr. 17. 21:20
 1/8 anonim ***** válasza:
68%

Persze, nem is egyszer. Egyik se véletlen volt. Rohadt hangosak voltak és sose tudtam aludni tőlük, szóval mindig benyitottam és megkértem őket, hogy ezt hagyják abba. Igen... ezt tényleg megtettem, na.

L

2020. febr. 17. 21:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de volt h már hallottam öket.
2020. febr. 17. 21:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Kiskoromban egyszer igen.

24/l

2020. febr. 17. 21:27
 4/8 anonim ***** válasza:
70%
Igen. Anyu éppen szopta le aput. 20L
2020. febr. 17. 21:29
 5/8 anonim válasza:
100%
Van ilyen kiskori emlékem nekem is. Később már nem, csak hallottam őket. 24L
2020. febr. 17. 21:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is orál közben láttam őket. Anyával még találkozott is a tekintetünk, elég kínos volt de az élet már csak ilyen. Sarkon fordultam és vissza mentem a szobába, ők meg gondolom folytatták. Mikor legközelebb találkoztunk anyával mindketten vér vörösek lettünk és jót mosolyogtunk.

25/F

2020. febr. 18. 07:58
 7/8 MikeS13 válasza:
100%
Még kamaszkoromban egyszer reggel fura zajt hallottam a szüleim szobájában és bementem, hogy mi az, de gyorsan ki is jöttem. Aztán hallottam, hogy fater becsukja az ajtót :)
2020. febr. 18. 20:06
 8/8 anonim ***** válasza:

#1 ilyen velem is volt,kis ge*k azt hitték nem hallom.

Ez valahol szerintem undorító egy dolog,csinálják ezt akkor amikor nem vagyok ott,de még a közelébe se.

2020. febr. 29. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!