Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden lány egy rib_nc?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lány egy rib_nc? (tisztelet a kivételnek! )

Figyelt kérdés

Ma hallottam egy lányt telefonon beszélt a buszon és azt mondta hogy ő milyen jó a pasizásban, mennyi fiúja volt már. De ezt olyan hangosan, oda néztem rá, és kinézetre egyszerűbb lánynak tűnt, de ezek szerint nem az.

Sokszor az ilyen aranyos, cuki, egyszerűbb lányok is annyi fiúval voltak már...nem azt mondom hogy szűz legyen de azért ne feküdjön össze mindenkivel.

Én nem szívesen jönnék össze ilyen lánnyal, meg nem szívesen venném feleségül....

2020. febr. 17. 15:00
1 2
 11/17 cseppszi ***** válasza:
82%

Hát a pasik már csak így vannak összerakva. A feltünőt veszik észre csak. Aztán csodálkoznak hogy mit láttak...

A normális kis egyszerü szürke egereket meg vagy meg se látják, vagy le se szják...

Utána meg csodálkoznak hogy nincs is 1 rendes lány se

Ti nem vesztek észre minket b+

2020. febr. 17. 15:46
 12/17 anonim ***** válasza:
78%
Hat buszke is lehet magara a csaj, mert manapsag rohadt nehez farkat talalni es szetteni a labat. Minimum a magyar tudomanyos akademia tagjanak kell lenni. Ja nem, csak regisztralni tinderre es nem gyozi levakarni magarol a pasik aradatat meg akkor sem, ha csak atlagos. Ez van.
2020. febr. 17. 15:57
 13/17 anonim ***** válasza:
83%

Az igazság az ha a nő ilyet csinál, mindenki szerint k...a. 😭

Ha viszont pasi csinálja ezt ......... semmi nem történik, ez van, férfi, ilyenek a pasik. 😂

Szerintem pasi vagy és féltekén vagy mert nincs csajod.

Azért vannak rendes lányok és fiúk is, szerencse kell mindenhez. 😀

2020. febr. 17. 15:58
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Előfordul, de ez a pasikra is igaz.
2020. febr. 17. 16:07
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Hát valamit csak kell csinálnia,mert az is biztos,hogy a főzési tudományával és a háztartási ismereteivel nem fog megfogni egy potens férfit se.

Egyenjogúság van. Mit gondolsz,pont ezt hagyják majd ki az életükből?

Egyébként,meg inkább dugjon akivel csak bír, legalább addig sem shoppingol, vagy qrja egekbe a mércét amiknek aztán győzz megfelelni.

2020. febr. 17. 16:14
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

#11 cseppszi

Légyszives irj privátba, vagy muti milyen is ma egy egszerű szürke lány és mik az igényei....

2020. febr. 17. 16:34
 17/17 anonim ***** válasza:
73%

Miért ne elégitsem ki azt akit én akarok, vagy miért ne szexelnek azzal akivel én akarok?!

Miért ne utasitsam el azt akit nem kívánok?!

21 vagyok 1 komoly kapcsolatom volt és 2 kalandom , ugyan azzal a férfival volt és 24 e idősebb mint én. Nem bántam meg. :)

2020. febr. 17. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!