Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, kinek van itt a legnagyobb farka?
Figyelt kérdés
Kinek van a legnagyobb farka itt aki be is tudja bizonyítani képpel, hogy tényleg az övé és tényleg akkora?2020. febr. 17. 12:17
11/23 anonim válasza:
Az biztos nem én vagyok, mivel átlagos. De nem bánom egyáltalán 😁
12/23 anonim válasza:
Én úgy gondolom, nekem nagy, de úgyse küldök képet, szóval mindegy
15/23 anonim válasza:
Én vagyok itt a legnagyobb farkú bika!!!
16/23 anonim válasza:
Szerintem a 18/4,5 egyáltalán nem nagy. Nekem is akkora, mégis szerintem még itt is max. a felső boly hátulján lennénk, a életben meg simán a középmezőny. Szóval nem igen szállnék be egy ilyen versenybe. De különösebben nem is érdekel. Emlékszem középsuliban nekem volt a 4. legkisebb, volt még 5 fiú akiknek nagyobb volt és volt 2, akinek jóval nagyobb, egyiknek majdnem akkora volt lankadtan mint nekem állva. Köztük sem érdekelt ez annyira, pedig ott zavarhatott volna igazán.
17/23 anonim válasza:
Valóban, az a lényeg, amit a lányok éreznek/mondanak. Az enyémmel nagyon meg vannak elégedve 😎 És azt súgják a fülembe, hogy nagy szerszám az igazi 😎
18/23 anonim válasza:
Kérdező, ha te homo vagy akkor abban a kategóriában keresgélj.
19/23 anonim válasza:
17, a hírhedt puncikkal suttogó.
Te még életedben nem voltál nővel.
20/23 anonim válasza:
16 cm. És biztos nekem itt a legnagyobb. Nem az ánusztól kell mérni a farok hosszát. Így nem csoda hogy mindenkinek 18-24 centis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!