Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexchat mennyire izgató nektek? Szoktátok csinálni? Ha igen, kivel?
Figyelt kérdés
Én nagyon izgatónak tartom. Légyszi írjatok le a németeket is és a korotokat :) 26F2020. febr. 17. 10:39
11/12 anonim válasza:
Engem is izgatnak az ilyen irasos sztorik, volt hogy itt is jokat fantazialtam egy ket emberrel, csak utána kár hogy nincs valaki aki szemelyesen is itt lenne megélni őket, szóval utána mindig rossz érzés fog el hogy teljesen fölöslegesen izgattam fel magam. :/
23/L
12/12 anonim válasza:
Szoktam, de csak a párommal. Számomra izgató 😄🤷🏻♀️
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!