Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az hogy a nők el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a nők el fogadják szexben a vibrátort de a pasinak egy műpuncit már nem?

Figyelt kérdés
2020. febr. 17. 09:39
 1/9 anonim ***** válasza:
6%
Én a vibrátort sem fogadom el szexben, szóval nem jó az általánosításod.
2020. febr. 17. 09:43
 2/9 A kérdező kommentje:
Természetesen biztos vannak nők akik a vibrátort sem. Olyanra gondoltam aki azt már el fogadja, sőt szereti :)
2020. febr. 17. 09:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem normális az a pasi aki az igazi helyett műpuncit választ. Egy virátorral sok mindent lehet kezdeni nem csak bedugni. Az is jó èrzés ha a pasim dug vele miközben leszopom. Egy műpuncit mire lehet használni szex közben?
2020. febr. 17. 09:53
 4/9 A kérdező kommentje:
Szerintem lehetne előjáték kölcsönösen szexuális kiegészítőkkel. :)
2020. febr. 17. 10:07
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
Rohadt egyszeru. Egy peniszt lehet kezzel, szajjal, labbal, honaljjal, stb izgatni. Egy huvely az nem megkozelitheto valaminek a bedugasa nelkul. Nekem a ferfi nemiszerve erre tokeletes, de akkor szuperaljon es a patronjait ne masra lodozze.
2020. febr. 17. 10:25
 6/9 anonim ***** válasza:
83%

azért te is általánosítasz, akaratlanul is azt látom, hogy csak 1-2 véleményre alapozod ezt a nagy általánosítást.

Aki teljesen elfogadja a női játékszereket, az elfogadja a férfi játékszereket is. De van amikor határ van, mind a két oldalról, mint pl. ne legyen élethű műfarok, vagy ne legyen bizonyos méret felett.

És a vibrátor tényleg nem hasonlítható össze egy műfarokkal. Az egyik képes valamire amire egy terminátoron kívül senki, míg a másik csak egy olcsó utánzat valamiről, pont mint a műpunci.

2020. febr. 17. 10:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a műpuncik szarok. És ezt úgy mondom, hogy kipróbáltam 2őt régebben, nem is az olcsóbb fajtából. A tenyerem egy kis síkosítással mindig jobb és egyszerűbb lesz maszturbáláshoz. Amiről el tudom képzelni, hogy már döfi, az egy real doll, na de hát tudod ki fog annyit fizetni érte, meg én nem ks rakosgatnék kvázi egy “hulla babát” a lakásban. Plusz karban tartani is macera. Most arról nem is beszélve, hogy van párom, de ha esetleg nem lenne és máson is gondolkodnék a tenyeremen kívül maszturbáláshoz.
2020. febr. 17. 11:58
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert ne a műpuncival foglalkozzon a pasi szex közben hanem az igazival - s legfőképpen a partnerével.
2020. febr. 17. 12:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Én a vibrátort se fogadom el.
2020. febr. 17. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!