Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti is hamar elélveztek a punci pumpa használata után? 19/L
Figyelt kérdés
Én ma reggel próbáltam ki elôször a punci pumpát, és óriásira duzzadr töle a puncim, sosem gondoltam volna hogy ez így lehetséges, és maga a látvány is felizgatott, marokra tudtam fogdosni a puncim. Fogdostam is, lötyögtettem, és fél perc után lett is egy hihetetlenul intenziv orgazmusom.. ez kb 2 oraja tortent, viszont a puncim azota sem tert vissza a teljesen normal allapotaba, mar nem annyira duzzadt mint volt, de meg mindig nem normalis, a bugyimbol kidudorodik és a tangáimból oldalt ki is lóg. Mennyi ido kell neki? Nektek mik a tapasztalatotok vele? Lett tole valami maradando valtozas?2020. febr. 17. 09:39
3/3 anonim válasza:
L mint Lacika ha már használtál volna pumpát akkor tudnád hogy kb. pár perc múlva visszahúzódik az eredeti méretére max. csak kicsit vörösebb lesz utána. Ha rendes bolti pumpát használod akkor semmi bajod nem lesz tőle.
Egyébként igen, elő tudja segíteni az orgazmust, vérbőséget okoz, sokkal érzékenyebb lesz, meg egyébként sem magadnak használod hanem a partnereddel egy izgalmas játék közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!