Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha lányként szörös a fenekem? Bejön egyáltalán valakinek? 19/L
Figyelt kérdés
A combom felso resze is, es a fenekem is erosebb szor boritja, szinte mindenhol. Nagyon gaz ez?2020. febr. 16. 12:37
3/24 anonim válasza:
Pont tegnap írt ki erről kérdést egy srác, keresd vissza.
Téged keresett. :)
4/24 anonim válasza:
Divat kérdése! Most a teljesen szőrtelen lányok a menők!
Pasija válogatja. Engem pl nem zavar!
5/24 anonim válasza:
Én kinyalnám a szőrös fenekedet is.
Szép popsid van?
7/24 anonim válasza:
laser-es szőrtelenítés megoldja a problémád, légy bátor és igényes ;)
8/24 anonim válasza:
Még a fanszőrzet részeként, vagy igazából a piheszőrzet helyett van erős szőr? Az előbbiből én pl. nem tudok elképzelni túl szőröset (sőt kifejezetten izgat, ha az intim szőrzet kiterjed a combtőre és a fenékvájatba), de ha ott nő erős szőr, ahol férfiakon jellemző, az tényleg nagyon keveseknek jön be, inkább legfeljebb az elfogadás jön szóba.
29F
9/24 anonim válasza:
Szedj fel egy szőr fetisisztát, ő erre fog keményedni, te meg megúszod a borotválást. win-win
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!