Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy serdülő fiú számára az anyja lehet vonzó?
Figyelt kérdés
Ha vonzó ès fiatalos alapvetően mint nő.2020. febr. 16. 11:45
11/18 anonim válasza:
van olyan nő aki tapasztalt már ilyen szexualis érdeklődest a fia részéröl?
12/18 anonim válasza:
ha egy szép anyukárol beszélünk akkor testileg biztos..amikor meg nagyon uj a punci latvanya..a fiuk elvonatkoztatnak..es nem az alapján all nekik,hogy ezt szabad e vagy nem.ösztön! egy nő ezt tenyleg nem tudja elfogadni?
13/18 anonim válasza:
Anyám bombanő volt születésem előtt, keményen megfarkaltam volna.
14/18 anonim válasza:
lehet vonzo,ha tenyleg egy igényes szép nő.De csak testileg a kamasz kor elejen amikor meg nem igazan van módja meztelenül latni lanyokat.Persze a neten nezhet.de elöben azert mas egy punci.De a nök ezt tulreagaljak szerintem es kiakadnak meg a gondolatatol is.A fiuknál ez ösztön
15/18 anonim válasza:
szexuálisan lehet,mert még nagyon új és misztikus neki a nöi test ,ha még nem volt barátnője.A punci érdekli és nem arra gondol,hogy az anyja.Ezt a nők nem igazán tudják és akarjak különválasztani.Szerintem egy nő sincs aki nem rosszalóan gondolna erre.
17/18 anonim válasza:
a teste lehet izgató egy adott életkorban,mivel a fiuk eleve vizuálisak..de a nők ezt nem igazán értik meg szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!