Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/ Férfiak! Ti mit gondoltok egy 20 éves szűz lányról? Jó, ha ilyen idős korban még valaki szűz? (Csak normális válaszokat várok, a bunkók kínéljenek! )
Azt gondolom hogy ilyen nincs. Ha pedig van én nagyon szívesen ismerkednék vele így 23 évesként. Simán várnék hónapokat is az elsővel ha kellene bizonyítanom hogy nem a szexre hanem az érzelmekre megyek.
Ha ismersz ilyet kérdező akkor ne rejtegesd! :D
Szia
Én azt gondolom, a mai világban ritka az ilyesmi.Biztosan megvan az oka, amiért ezt a döntést hozta.
Azt meg hogy jó-e, neki kell tudnia.
24/F
Láthatóan sokan nem gondolják ezt rossz dolognak, de ez nem minden esetben van így.
Gondolkozzál el azon, hogy miért nem volt még szexuális kapcsolatod. Ha arra jutsz, hogy ez volt a szándékod és még nem találtad meg azt, akit erre méltónak tartasz, akkor ez rendben van így. Viszont, ha még esélyed sem volt rá, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz és változtatnod kéne.
Alapvetően amíg te magad nem érzed kellemetlennek a dolgot, addig nem az. Mindenki máskor érik meg erre.
Nem értem miért lesz több egy nő attól hogy szűz
Mi van ha nem erkölcsösség hanem mondjuk nem kell a kutyának sem? Vagy ha olyan magasak az elvárásai hogy nincs aki megüsse nála a lécet? Vagy ha 20 évesen is még annyira gyerekes hogy nem akar szexelni meg ránézni se egy fiúra kb mert jujj hát ő fiú
És nem légbőlkaptt dolgokat írok, ezek létező dolgok, sőt ismerek ilyeneket
Ez mégis miért olyan jó
Az a nő aki tizenévesen elvesztette, mitől kevesebb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!