Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk/ Férfiak! Ti mit gondolto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/ Férfiak! Ti mit gondoltok egy 20 éves szűz lányról? Jó, ha ilyen idős korban még valaki szűz? (Csak normális válaszokat várok, a bunkók kínéljenek! )

Figyelt kérdés

2020. febr. 15. 20:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%

Azt gondolom hogy ilyen nincs. Ha pedig van én nagyon szívesen ismerkednék vele így 23 évesként. Simán várnék hónapokat is az elsővel ha kellene bizonyítanom hogy nem a szexre hanem az érzelmekre megyek.

Ha ismersz ilyet kérdező akkor ne rejtegesd! :D

2020. febr. 15. 20:24
 2/14 anonim ***** válasza:
86%
Egyáltalán nem gáz. :)
2020. febr. 15. 20:25
 3/14 anonim ***** válasza:
89%

Szia

Én azt gondolom, a mai világban ritka az ilyesmi.Biztosan megvan az oka, amiért ezt a döntést hozta.

Azt meg hogy jó-e, neki kell tudnia.

24/F

2020. febr. 15. 20:26
 4/14 anonim válasza:
89%
Semmenyire sem gáz és ahogy látom az illető komoly erkölcsel rendelkezik.
2020. febr. 15. 20:27
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
nem gáz semmilyen szinten
2020. febr. 15. 20:30
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

Láthatóan sokan nem gondolják ezt rossz dolognak, de ez nem minden esetben van így.

Gondolkozzál el azon, hogy miért nem volt még szexuális kapcsolatod. Ha arra jutsz, hogy ez volt a szándékod és még nem találtad meg azt, akit erre méltónak tartasz, akkor ez rendben van így. Viszont, ha még esélyed sem volt rá, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz és változtatnod kéne.

Alapvetően amíg te magad nem érzed kellemetlennek a dolgot, addig nem az. Mindenki máskor érik meg erre.

2020. febr. 15. 20:53
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a lány ítélő képességét bizonyítja hogy nem elhamarkodott döntéseket hoz. De a szüzesség egyik lányon se látszik és valaki előttem valóban megírta, oka is meg lehet miért szűz valaki.
2020. febr. 15. 21:06
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt véleményt nyilvánítanék, felettébb érdekelne a dolog "miért?" - je
2020. febr. 15. 21:29
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen megismernélek. Ennyit.
2020. febr. 15. 22:00
 10/14 anonim ***** válasza:
23%

Nem értem miért lesz több egy nő attól hogy szűz

Mi van ha nem erkölcsösség hanem mondjuk nem kell a kutyának sem? Vagy ha olyan magasak az elvárásai hogy nincs aki megüsse nála a lécet? Vagy ha 20 évesen is még annyira gyerekes hogy nem akar szexelni meg ránézni se egy fiúra kb mert jujj hát ő fiú

És nem légbőlkaptt dolgokat írok, ezek létező dolgok, sőt ismerek ilyeneket

Ez mégis miért olyan jó

Az a nő aki tizenévesen elvesztette, mitől kevesebb?

2020. febr. 15. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!