Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem egy fiatal pasival pár hónapja, és valószínűleg terhes lettem tőle, mit tennétek a helyemben?
Egymásba szerettünk,de férjnél vagyok...
A férjemmel nem védekezünk már másfél éve,igazából én nem is akarok gyereket,csak azért mentem bele mert ő nagyon akarna.A srác 8 évvel fiatalabb nálam.

És az ilyen nők miatt hiszik azt a Pasik hogy minden nő egy lotyó
Gratulálok
Én szégyellem magam helyezted is
26N
Jól van utolsó,majd ha felnősz megtudod milyen az élet.
33 éves vagyok,a szerető 25.Imádom,de ő is gyerekmániás :(

Megtudja milyen az élet?
33 évesen ilyen felfogással ne vállalj gyereket mert komolyan vannak 5 évesek akik még nálad is érettebbül gondolkodnak.... nagyon gáz amit te csinálsz

Egyébként még azt sem tudod kitől van a gyerek de ha a szeretőd nem ment beléd akkor esélyesebb ,hogy a párodtól van.
Ja és amúgy ha így akarod egy gyerekkel magad mellett tartani a szeretőd jobb ha tudod egy gyerek nem garancia arra, hogy melletted marad sőt fiatal még úgy fog menekülni ahogy csak kell

Te nagyonokos ha nem akarsz miért nem szedtél fogamzásgátlót?
Ki erőlteti ilyen nincs, hogy ráderőltetik. Te voltál a felelőtlen most ne kend másra, hogy erőltetik.

Kérdezd meg a férjedet, vagy azt nem mered? Gyáva vagy, csak félrekefélni nem te nagyon tapasztalt "felnőtt nő"? Agyad se sok van, ha kizárólag mások kedvéért csináltatod fel magad.
45/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!