Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti tudnátok olyan pasival kapcsolatban élni és szexelni, aki sajnos elveszíti a nemi vágyát ha talpat lát?
Podofóbiának hívják ezt, sajnos nem tudok vele mit tenni. Voltam már szakembernél is, de egyszerűen nem javul a helyzet.
Ha cipő, harisnya vagy zoknit visel a lány, akkor az már elég, de sajnos mezítláb nem megy.
Lehetséges így normális kapcsolatban élni?
Értem. Köszi a választ!
Saját kérdésed alatt én kérdezősködök! :D
Sok sikert neked, szerintem ez nem nagy gáz!
Gyerekoromban en is undorodtam a meztelen labujjaktol, szandalos emberektol.
Szex kozben szexi harisnya, csizma cipo nekem beleferne, ha minden, a szexet beleertve is jo lenne. De azt, hogy mas helyzetekben is eldugjam az amugy ritkan mezitlabas labam, nem tudnam vallalni.
Amugy szivesebben vennek egy ilyen ferfit, mint egy labfetisest, mert az nagyon idegesitene, hogy egy teljesen erzeketlen reszemre pazarol energiat, sot, taszitana is.
Szerintem simán, nekem például pocsék a vérkeringésem emiatt a zoknikérdésből sosem csináltam problémát sem a pasin sem magamon.
Így olvasva megmosolyogtató fóbia, de nem egy egetverően nagy probléma. Főleg ha találsz egy kicsit fázós lányt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!