Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltetek már olyan emberrel, akit egyébként furának, ijesztőnek tartotok?
Írjátok le itt vagy privátban, én is szívesen elmesélem :)
F
Ehhh...
21 évesen egy 30 éves eléggé pszichés beteg csaj megvolt.
Csajszikával egy facebook csoportban találkoztam, tetszett neki a humorom, rám írt, beszélgetés lett belőle, és ott még képes volt velem elhitetni hogy csak aranyosan szórakozott, olyan kis cukin bogaras.
Oké, megbeszéltük hogy átmegyek hozzá a hétvégére.
Ez egy Szeged-Esztergom távot jelentett, szóval nem az a "ha nem bejövős hazamegyek" táv.
Megérkeztem, hazamentünk, beszélgettünk, élőben is jól nézett ki.
Csakl éppen kiderült hogy hogyan él, mennyi baja van (pl nagyon erősen frontin függő, amire még iszik is 2-3 sört elalvás előtt) meg hasonlók. Esténként pánikrohamai vannak, és baromi nehezen értelmezi élőben azt ha a másik akár csak 5 percre nem vele foglalkozik, vagy nem jó hangsúllyal válaszol.
Na de hát ha már 250 km-t mentem, és jól is néz ki, és történetesen elkezd mellettem magához nyúlni miközben simogatom... akkor már csak nem hagyom ki az alkalmat.
Megvolt, és a szomorú hogy még csak nem is volt jó a szex.
Kifejezetten inaktív, merev volt a csaj.
Utána másnap jópofizás, puszi puszi, és húztam vissza Szegedre.
Szerencsére azóta találtam értelmes, rendes, és negyed ennyire se instabil lányt, plusz korban is jobban passzol.
Nem.
Most ha látsz egy koszos, büdös éttermet, ami olyan, hogy ránézésre is az okádás kerülget, fogsz ott ebédelni?
Érdekes kérdés, csakhogy a nők ugye nyafognak, hogy a pasikat túlságosan vagy durvább esetben csak a külső érdekli
Ha meg mégsem véletlenül, akkor miért nem mondjuk nekik, hogy "te vagy a leggyönyörűbb lány a világon akit valaha láttam", ha igaz HA NEM.
JA ÉS PERSZE MINDEZEK MELLETT LEGYÜNK 100% ŐSZINTÉK!!!
NA EZT A CSOMÓT OLD MEG VALAHOGY!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!