Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok pasi miért nem borotválja?
Figyelt kérdés
Konditeremben és uszodában a zuhanyzóban lettem figyelmes arra, hogy sok pasinak dzsungel van ott lent.
35+-os pasikról van szó. Így szeretik a csajok?
Ti borotváljátok? Kort is írjatok.
2020. febr. 14. 20:48
11/14 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy teljesen csupasz legyen, a borostás és a fazonra igazított még oké, szerintem.
De akinek megvan az alap szőre, se rövidre nincs nyírva, sem fazonra igazítva, az szerintem gusztustalan.
A nők meg amúgy is sok dologra kényesek.
2020. febr. 15. 00:00
12/14 anonim válasza:
tudod van aki nem a nőktől kérdezi meg, hogy nézzen ki. nem mindenki béta.
13/14 Roman00SA válasza:
En borotvalom.37 eves fierfi
14/14 anonim válasza:
Én borotválom 15 éves korom óta a hónaljam és az intimet is heti 2x
Most 26/f vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!