Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok erről? Később...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? Később hogy próbáljak vele beszélni?

Figyelt kérdés

A barátommal számomra elég rossz a szex. A dolgok 90% a rossz/ nem élvezem/ kellemetlen/ nem esik jól ahogy csinálja. Arról már ne is beszéljünk hogy hónapok óta nincs orgazmusom. Mindig amikor felkozom neki hogy mire vágynék esetleg akkor le vagyok csésze hogy pontosan tudja mire vágyom, és kikéri magának hogy oktatom. Szex közben meg mindig (ahogy ő fogalmaz) rinyálok ha légyszi ezt ne meg azt ne és akkor megállapodunk hogy mi legyen. Többször akartam vele szakítani de apám közölte hogy más férfivel nem kísér oltárhoz.

Szóval úgy gondoltam hogy mivel egy évben egyszer van valentín nap ma mindent rinyálás nélkül eltűrök neki hogy boldog legyen és utána majd beszélek vele! Nyugodtan kérdezzetek mindenre próbálok válaszolni! Minden tanácsot és választ előre köszönök! 23L

2020. febr. 14. 18:09
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
*cseszve
2020. febr. 14. 18:11
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Soha az életben nem maradnék egy ilyen ember mellett, főleg nem úgy hogy a saját apám parancsol rám.
2020. febr. 14. 18:12
 3/16 anonim ***** válasza:
92%

Hát nagyon remélem, hogy ez kamu. Ha nem, akkor te nem vagy komplett. Ez a pasi azt sem érdemli meg, hogy ránézz, nemhogy hosszútávú kapcsolatot szexszel. Ha valami furcsa okból ragaszkodsz hozzá (apáddal ne foglalkozz már, semmi köze hozzá), akkor közöld vele, hogy amíg nem kezd el rájönni, hogy a szex két emberről szól, addig szépen maszturbáljon csak, mert te vele nem fogsz lefeküdni. De ha van valami kis önbecsülésed, akkor azonnal szakítasz, és nem húzod ezt tovább. De még mindig remélem, hogy kamu.

22L

2020. febr. 14. 18:12
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Korábban mással jó volt?

20/L

2020. febr. 14. 18:13
 5/16 A kérdező kommentje:
#4 igen, az es barátommal nagyon jó volt, teljesen más miatt mentünk szét...
2020. febr. 14. 18:15
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Akkor szerintem hagyd ott, mert ez nem csak a szexről szól, hanem arról, hogy figyel-e rád a srác

négyes voltam

2020. febr. 14. 18:16
 7/16 Williamspear ***** válasza:
57%

Mi az amit te kérsz de nem ad meg vagy másképp csináld?

Mi esik rosszul amivel gond van ahogy csinálja?

Ha már 10-20%-ban rossz a szex vele, akkor dobandó a pasi!

Apád meg ne szóljon bele, semmi köze, hogy kivel éled az életed!

2020. febr. 14. 18:22
 8/16 A kérdező kommentje:
#7 Pl az egyik nagy szívfájdalmam hogy az egész szex alatt a csiklómhoz direkt kevesebb mint 1 percig ér.... nem szereti a misszit és a lovaglót ami nekem jó, ezért az sosincs. A többi pedig kellemetlen számomra. Folyton fenékbe akarja amit utálok és fáj is.... és még sorolhatnám. Ja és imádom ha vetkőztetnek, lassan, csókokkal, simogatással, de itt én vetkőzöm és vetkőztetek is😢
2020. febr. 14. 18:32
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Sorold fel apádnak is hogy miket csinál veled ez a gyökér, és hogy jobban szereti a végbeledet mint a puncidat.
2020. febr. 14. 18:36
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Abban remenykedtem, azt irod, ma ohajtod elhagyni. Minden alapod megvan hozza.
2020. febr. 14. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!