Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek hűséges katonák?
Figyelt kérdés
Esetleg itt vannak ilyen katonák? Érdemes kezdeni egy fiatal katonával? Mi a tapasztalatotok?
Bármi jöhet ebben a témában, ami veletek történt, vagy nagyon közeli ismerőssel.
2020. febr. 14. 08:43
1/11 anonim válasza:
Én csak hűséges vagyok, katona nem.
:(
2/11 anonim válasza:
Attól függ! Nekem volt egy pasim akit kiküldtek iraqba repteret védeni. 15 hónapig nem jött haza. Semmi jövője nem volt a kapcsolatunknak. Viszont ha itthon katona, akkor simán.
3/11 anonim válasza:
A távkapcsolat eleve halálra van ítélve szerintem. Ha működik is akkor ha megszűnik tavkapcsolatnak lenni és összeköltöztök akkor derülhetnek ki hogy tudtok e együtt élni
4/11 anonim válasza:
A katonák hüségesek. Nem is tehetnek mást. Nincs kivel.
A katona feleségek szoktak félrekúrni amíg a férjük Irakban vagy Kandaharban szopik.
5/11 anonim válasza:
Szerintem hűségesek. Van rá példám, hogy közeli ismerősöm kiment irakba 1 évre, az asszony is megvárta, ő se kúrt félre.
6/11 anonim válasza:
Lámpa oltás , TAKARODÓ, de csak nem jön az álmom, álmaimban a dolgozó magyar Nőket szolgálom :P
7/11 anonim válasza:
Hát a 1.„Leibstandarte SS Adolf Hitler” tagjai azok voltak, de nem hiszem hogy sokan gyakoriznak közülük.
8/11 anonim válasza:
Mintha az ember foglalkozásán múlna hogy ki mennyire hűséges típus...
9/11 anonim válasza:
Jelen. Sosem csaltam meg egy barátnőmet sem, sőt, jellemzően nem én szakítottam velük.
Katona is vagyok. Szóval kettőből kettő.
A fentebbi válaszokhoz: nincs ilyan, hogy kimegy egy évre, két évre, stb. Egy missziós kiküldetés 6 hónap.
10/11 anonim válasza:
A hűség nem tulajdonság, kedves kérdező. Ameddig a párod fenntartja a szerelmedet, addig hűséges vagy. Ha valamiért nem képes erre, vagy más okból nem teszi, hamar megbicsaklik a hűséged. Szóval a hűséged a párod kezében van, az ő hűsége meg a tiédben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!