Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan lány rajtam kívül aki az egyetemi tanárokra bukik? :D
Figyelt kérdés
2020. febr. 13. 22:10
11/18 anonim válasza:
Hol vannak ezek a lányok??? 42F
12/18 A kérdező kommentje:
#11 Itt:D
2020. febr. 13. 22:46
13/18 anonim válasza:
Én az egyetemi menzán felszolgált tortá4a bukom
14/18 A kérdező kommentje:
#13 xd
2020. febr. 13. 23:02
15/18 anonim válasza:
Univerzitas fétis? :D Biztos van ilyen lány, sőt saját szemeimmel láttam, hogy több ilyen is volt - igaz sokszor az érdek hajtotta őket egyéb "képességeikkel" pótolták a tudásbeli hiányosságaikat.
Ha ez a vágyad akkor tedd nyugodtan, az egyetem már nem olyan mint a középsuli, ott már jóval inkább szemet hunynak a tanár-diák kapcsolatok felett.
16/18 anonim válasza:
Alapvetően kedvelem az idősebb férfiakat, egyetemi oktatók esetében pedig az intelligencia, elegáns öltözködés nagyon vonzó, van is olyan tanárom, akit nem rugdosnék ki az ágyamból..
17/18 A kérdező kommentje:
#16 Nincs is jobb egy egyetemi tanárnál:D
2020. febr. 19. 22:45
18/18 anonim válasza:
Igen, pl én, különösen az egyikre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!