Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan csinaljuk a ciciszexet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csinaljuk a ciciszexet?

Figyelt kérdés

Kezdo vagyok meg, elso baratom, szex is csak feleve van koztunk stb...

Felvetette hogy szeretne ciciszexet.

Akik mar csinaltak, azoktol elfogadnek tanacsokat.

Melltartoban vagy anelkul?

Erdemes sikositot hasznalni?

Milyen pozban erdemes csinalni?

Nincs nwgy cicim, ahogy neztuk "osszenyomva" kenyelmesen elfer benne a parom szerszama.

Koszonom a tanacsokat.

2020. febr. 13. 20:26
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Én úgy szoktam,hogy beszorítom a péniszt a0 két cicim kõzé időnként a nyelvemmel is izgtom a makkot.
2020. febr. 13. 20:30
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Használhattok sikosítót nyugodtan, illetve lehet melltartóban is, akkor nem kell kézzel tartani. Kinek mi tetszik jobban
2020. febr. 13. 20:33
 3/8 anonim ***** válasza:
58%
Használj valamilyen síkosítót. Ha nem szeretném szexboltba menni, akkor kókusz olajat vegyél, ez kb minden élelmiszer boltban van és nagyon ritka rá az allergiás reakció.
2020. febr. 13. 20:39
 4/8 anonim ***** válasza:
13%
Én úgy mondom hogy bögyszex.
2020. febr. 13. 20:53
 5/8 anonim ***** válasza:
10%

Melltartóban?

Anyám, borogass!

2020. febr. 13. 21:19
 6/8 anonim ***** válasza:
74%

Ez egy izgató dolog szerintem.

-Melltartó nélkül sokkal jobb, élvezetesebb

-Használhattok sikosítót attól csak jobb lehet (nem kell szexshopba menni érte nagyon áruházakban is van( auchan, tesco), illetve drogériában pl dm, rossmann

-Hát a pózokat próbálgassátok,nekem az jött be amikor én a hátamon fekszek a pasim rám emelkedik és berakja a melleim közé. Közben tudom a makkját is nyalogatni

2020. febr. 13. 21:24
 7/8 anonim ***** válasza:
86%
....és a végén egy erős arcra élvezés :)
2020. febr. 13. 22:48
 8/8 szellkriszta ***** válasza:
60%

Lehet, hogy a ffiak jobban akarják melltartó nélkül, de nekem egyszerűbb vele. Nem kell annyira összefognom. Úgyis, ha hanyattfekszem, oldalra "konyulok".

Síkosító nálunk nem szokott kelleni (max. akkor jön jól, ha nincs fitymája a barátodnak.)

A méret itt tényleg fontos, de a kiírás szerint ezzel szerencsére nincs problémátok.

Oh, és az arcra élvezés nekem nem jött be. Nem tudom, mikor jön. Franciánál legalább előre megérzem az ízét, s úgy jobb.

2022. dec. 29. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!