Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, ti hogy birjatok ha egymas utan tobbszor szeretkeztek?
Figyelt kérdés
Az az igazsag hogy rn mar a negyediknel nehezen :D
Faj a puncim, a combom, meg igazabol mar olyankor nem is vagyok magamnal, faradt vagyok stb.
De egy 20 eves pasinak hiaba mondja az ember, 5 perccel kesobb ujra all neki...
Valaki hasonlo helyzetben?
19/l
2020. febr. 13. 16:40
2/12 anonim válasza:
Mit meg nem adnek hogy ez legyen a problemam.
Imadom ha tobbszor megdugnak legszivesebben egesz nap szexelnek.
19l
3/12 anonim válasza:
Ezért választok mindig idősebb pasikat. Ők már a minőségre mennek, nem a mennyiségre.
4/12 A kérdező kommentje:
Nekem nincs bajom a minoseggel...
Jol alaposan megdu szeretget.
Csak utana en kiterulok o meg 5 perc pihi utan mar teszi szet a labam...
2020. febr. 13. 17:04
5/12 anonim válasza:
Úgy, hogy sosincs 1 nap többször. Ha 3 hétig nem találkozunk akkor sem. 19L
6/12 anonim válasza:
Nem egyforma az emberek libidója, van akinek napi 1x (vagy annyi sem) másnak meg napi akármennyi is kevés. A ti kapcsolatotokban is eltér bizonyos mértékig. Kommunikáljatok, ne söpörjétek a szőnyeg alá a dolgot. Jelezd a párodnak hogy neked a napi 4-5x elég. Ha nem túl nagy a libidótokban a szakadék akkor közös nevezőre tudjátok hozni, ha nem... na igen, az képes egy kapcsolat rovására menni.
7/12 anonim válasza:
Nagyon jó lehet úgy dugni,hogy mindened fáj,szét vagy csúszva,meg száraz vagy,és a pasid f..ka is szét van rojtosodva..
Téged se az eszedért szeretnek,de a barátod se egy észkombájn ezek szerint.
Azért dugunk általában,mert jól esik,..
Már aki..
8/12 anonim válasza:
Én is dugnák egész nap is! Van olyan csaj aki bírja! Volt egy csaj akivel reggel 8.-tól du. 4.-ig szeretkeztünk Fantasztikus volt. Este már írt SMS-t hogy minél hamarább ismétlést kér.
9/12 anonim válasza:
Azt a pasit szeretem aki egész nap szexelni akar.
10/12 anonim válasza:
Én egész nap képes vagyok başzni. 32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!