Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, hány privátot kaptatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hány privátot kaptatok ma?

Figyelt kérdés

Most direkt összeszámoltam a mai adagot, összesen 29 privát üzenet. Pedig kérdést sem írtam ki, csak válaszolgattam mások kérdéseire. Ráadásul a legtöbb válaszomból egyértelműen kivehető hogy nem vagyok egyedülálló.

Egyszerűen elképesztő ami itt megy.

2020. febr. 12. 23:13
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Akkor itt is megírom ahogy a privát üzenetedre válaszolva is megírtam kb két perce, azért nem kaptál mert pasi vagy. Már beszéltünk korábban, akkor be is vallottad hogy pasi vagy.

Qrvának pedig soha nem adtam elő magam, egy teljesen átlagos 31 éves nő vagyok, boldog párkapcsolatban.

2020. febr. 13. 00:36
 12/22 anonim ***** válasza:
31%

Haver te mit szivtál??

Nem irtam kaptam privit 30perce

2020. febr. 13. 00:46
 13/22 A kérdező kommentje:
Szeretnéd ha feltennék róla ide egy képernyőképet hogy mindenki lássa a felhasználóneveddel együtt?
2020. febr. 13. 00:47
 14/22 anonim ***** válasza:
86%

Engem nem lepnek meg ezek a számok...

Én férfi vagyok, és frankón nem merem, nem oda írni a válasz végére az F betűt! 😀😀

Itt is, és máshol is a nagyvilágban 1 nőre, jut 100 kolbász!😳

2020. febr. 13. 00:57
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem számoltam,de volt jópár. A többségüket már ismerem, ők azok,akik minden kérdésre,válaszra írnak.Ezeket olvasatlanul törlöm. Ha felbukkan egy új név,azt elolvasom,de a legtöbbje ugyanaz más névvel,felismerem a stílusát. A farokmutogatók,a fétisesek, a szexet keresők,mind ezen az oldalon kötnek ki,annyira zavaró már, törölni is fogom a regisztrációmat,mert ez az oldal hányadék,az idióta,kiéhezett pasik miatt.
2020. febr. 13. 05:56
 16/22 anonim ***** válasza:
50%
Én egyetsem sajnos,pedig jó lenne lányoktól levelet kapni.39f.
2020. febr. 13. 07:14
 17/22 anonim ***** válasza:
50%
Valaki normálisan megkérdez vmit privátban mert a vákaszbol nem derül ki. Nem tudom ezért mit kell ennyit vergődni. Mondjuk az ilyen stilusú nőtöl felesleges bármit is kérdezni ugysem tud érdeni választ adni bármire is
2020. febr. 13. 09:03
 18/22 Dimuran18 ***** válasza:
50%

Legalabb 5-ot kapok naponta, mind csaj. Neha kepeket is kuldenek, de nem akarok tovabballni az oldalrol, szoval kitudja, hogy ugy neznek e ki 😅

24/F

2020. febr. 13. 09:49
 19/22 anonim ***** válasza:
50%
Nekem is küldjetek képeket csajok, légyszi.
2020. febr. 13. 10:02
 20/22 anonim ***** válasza:
50%
Én is szívesen fogadnék ismerkedos ajanlatokat, képeket.
2020. febr. 13. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!