Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hány privátot kaptatok ma?
Most direkt összeszámoltam a mai adagot, összesen 29 privát üzenet. Pedig kérdést sem írtam ki, csak válaszolgattam mások kérdéseire. Ráadásul a legtöbb válaszomból egyértelműen kivehető hogy nem vagyok egyedülálló.
Egyszerűen elképesztő ami itt megy.
Akkor itt is megírom ahogy a privát üzenetedre válaszolva is megírtam kb két perce, azért nem kaptál mert pasi vagy. Már beszéltünk korábban, akkor be is vallottad hogy pasi vagy.
Qrvának pedig soha nem adtam elő magam, egy teljesen átlagos 31 éves nő vagyok, boldog párkapcsolatban.
Haver te mit szivtál??
Nem irtam kaptam privit 30perce
Engem nem lepnek meg ezek a számok...
Én férfi vagyok, és frankón nem merem, nem oda írni a válasz végére az F betűt! 😀😀
Itt is, és máshol is a nagyvilágban 1 nőre, jut 100 kolbász!😳
Legalabb 5-ot kapok naponta, mind csaj. Neha kepeket is kuldenek, de nem akarok tovabballni az oldalrol, szoval kitudja, hogy ugy neznek e ki 😅
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!