Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori hogy manapsag valaki teljesen meghagyja a fanszoret?
Figyelt kérdés
Oltozoben, konditeremben, zuhanyzokban mi a tapasztalatotok?2020. febr. 12. 21:56
1/5 anonim válasza:
Hát én 2 embert ismerek egyik úgy hagyja amíg nincs valakije másik borotválja. Én magam meg nem borotválom csak ha elvárják. De ezt nem nagyon szoktuk megbeszélni. :D
Egyébként miért kérdezed? :D
2/5 anonim válasza:
Itt az oldalon rengeteg pasitól olvasom mostanában hogy azt szeretik ha a nő meghagyja, szóval gondolom egyre gyakoribb.
Én is a barátom kérésére hagyom meg.
Mindenki meg akar felelni, tetszeni akar a társának, szóval gondolom mostanában sokkal többen hagyják meg mint mondjuk 10 éve amikor a csupasz volt a divat és az elvárás.
3/5 anonim válasza:
Jószerivel senki.
Egy lelkésznőnél dobtam el az agyam.
Pedig szinte senkinek nem áll jól a borotvált.
4/5 anonim válasza:
Teljesen azért nem, mert néha megnyírom rövidebbre, de nekem pl. van. Egyébként voltam olyan lánnyal is akinek teljesen meg volt hagyva. Pont nem az érdekel :)
5/5 anonim válasza:
Én szeretem a szőrös muffot lassan visszajön a divatba úgy néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!