Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak akik szeretik ha a nő nyalja a feneküket?
1) Ti borotváljátok a popsilyuk környékét? Vagy meghagyjátok a szőrt? Ha az utóbbi, a partnereteket nem szokta zavarni? Azért a férfiaknak elég sok szőr szokott lenni ott. Nehéz úgy hozzáférni nem?
2) milyen pózban/helyzetben szoktátok ezt csinálni?
Nem akarom hogy pl bepucsítson a pasi nekem, szerintem az nem férfias és kiábrándító póz. Olyan kéne ahol azért férfi marad a férfi értitek..
L

Igen, borotválom. Nem leszek olyan igénytelen, hogy szőrös legyen.
Hát, két különböző lánnyal is csináltam ezt. egyik háton fekve, a másik úgy, hogy hajoltam, olyan kutyapózféleségben, és úgy nyalt ki.
Utóbbi jobb érzés.
23/ffi

ezt egy férfi állva tudja csináltatni legjobban.
Az domináns póz. A nő térdel és segget nyal.

Páromé általában szőrös, de néha leborotválja a kedvemért. Mindkettőt szeretem, nincs elvárásom.
Domina vagyok, ki szoktam kötözni úgy, hogy a hátán feküdjön.
Szeretem 69-es pózban nyalni neki, bár úgy inkább csak a gátját érem el a nyelvemmel.
Nyalni úgy szoktam, hogy a két laba közé térdelek, erővel (nem mintha tiltakozna) feltolom a lábait, és rávetem magam :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!