Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak akik szeretik ha a nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak akik szeretik ha a nő nyalja a feneküket?

Figyelt kérdés

1) Ti borotváljátok a popsilyuk környékét? Vagy meghagyjátok a szőrt? Ha az utóbbi, a partnereteket nem szokta zavarni? Azért a férfiaknak elég sok szőr szokott lenni ott. Nehéz úgy hozzáférni nem?

2) milyen pózban/helyzetben szoktátok ezt csinálni?

Nem akarom hogy pl bepucsítson a pasi nekem, szerintem az nem férfias és kiábrándító póz. Olyan kéne ahol azért férfi marad a férfi értitek..

L

2020. febr. 12. 21:43
 1/5 anonim ***** válasza:
26%

Igen, borotválom. Nem leszek olyan igénytelen, hogy szőrös legyen.

Hát, két különböző lánnyal is csináltam ezt. egyik háton fekve, a másik úgy, hogy hajoltam, olyan kutyapózféleségben, és úgy nyalt ki.

Utóbbi jobb érzés.

23/ffi

2020. febr. 12. 21:47
 2/5 anonim ***** válasza:
14%

ezt egy férfi állva tudja csináltatni legjobban.

Az domináns póz. A nő térdel és segget nyal.

2020. febr. 12. 22:00
 3/5 anonim ***** válasza:
81%

Páromé általában szőrös, de néha leborotválja a kedvemért. Mindkettőt szeretem, nincs elvárásom.

Domina vagyok, ki szoktam kötözni úgy, hogy a hátán feküdjön.

Szeretem 69-es pózban nyalni neki, bár úgy inkább csak a gátját érem el a nyelvemmel.

Nyalni úgy szoktam, hogy a két laba közé térdelek, erővel (nem mintha tiltakozna) feltolom a lábait, és rávetem magam :)

2020. febr. 12. 22:20
 4/5 anonim ***** válasza:
79%
Én borotvalom körülötte.
2020. febr. 12. 22:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Én konkrétan áttérdelek a feje fölött (Ő van alul), a szájába adom a farkam (néha dugom is így a száját), majd amikor kedvem támad, kiveszem a farkam és a nyelvére "ülök".. Ha tudom, hogy az aktuális lány benne van ilyesmiben vagy új a csaj, akkor előtte borotva..
2020. febr. 13. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!