Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok előfordult már hogy pénzért szexeltetek, vagy oráloztatok?
Figyelt kérdés
2020. febr. 12. 16:23
11/19 anonim válasza:
Igen előfordult, nem bántam meg.
13/19 anonim válasza:
Előfordult,bár nem előre megbeszélés szerint csak valamiért azt gondolta a pasi hogy fizetős vagyok de nyilván a pénzt eltettem:D
Bár kicsit fura volt a helyzet de utólag inkább poénos:)
14/19 anonim válasza:
En miert nem futok bele ilyen csajokba??
:)
F
15/19 anonim válasza:
Pedig milyen jól is hangzana....
-Szia! Láttam egy nagyon cuki kis rucit. Megérne nekem mondjuk egy órát kettesben. Mit szólsz hozzá? ;-)
48Ffi
16/19 anonim válasza:
Vagy....
Basszus! Nem vettem bérletet és elköltöttem a pénzt....
------ halló! Szia Maci! Van egy szabad órám. Nincs kedved összefutni? ;-)
17/19 anonim válasza:
Nem ennek indult, de ez lett belőle. Nem bánom, amúgy is lefeküdtünk volna, így még jobb is. :D
18/19 anonim válasza:
Elofordult igen. Akár máskor is elofordulhat még
19/19 anonim válasza:
Igen
Szeretem f.....szt szopni
És a pénz se rossz dolog
Szóval
Kellemest a hasznossal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!